Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Πρέπει να μην φοβόμαστε»

Ο Αντώνης Πριόνας είχε παράπονα επειδή οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μαγούλας δεν κατάφεραν να κρατήσουν το 2-0. Ο Αντώνης Πριόνας είχε παράπονα επειδή οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μαγούλας δεν κατάφεραν να κρατήσουν το 2-0.

Στην κακή διαχείριση του 2-0 από τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μαγούλας στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Πριόνας.

«Δεν πρέπει να φοβόμαστε. Αν είμαστε καλύτεροι θα κερδίσουμε, αν είναι ο αντίπαλος καλύτερος θα κερδίσει εκείνος. Αυτό προσπαθώ να περάσω στους ποδοσφαιριστές μου. Παράπονο υπάρχει και από τον διαιτητή, αφού δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καλαμιώτη που έκανε το δεύτερο πέναλτι και έπρεπε να το κάνει αφού καταλόγισε την παράβαση»

Παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του και από τον διαιτητή που δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον Καλαμιώτη είχε ο προπονητής του Αστέρα Μαγούλας, Αντώνης Πριόνας. Αναλυτικά δήλωσε: «Σήμερα θα μπορούσε να ήταν μια μεγάλη στιγμή για εμάς, αφού με λίγη προσοχή θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, ή ν θέλετε μια από τις καλύτερες. Σήμερα τα προγνωστικά δεν ήταν μαζί μας, αλλά εμείς μπήκαμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Ξεκινήσαμε καλά, προηγηθήκαμε, αλλά σταθήκαμε άτυχοι με την αναγκαστική αλλαγή του Δημητριάδη.

Επειδή χάσαμε τρεις επιθετικούς μέσα στην εβδομάδα έπαιξε ο Έβερετ σε θέση κεντρικού επιθετικού και ο Ασλανίδης. Αυτά τα προβλήματα δυσκόλεψαν την προσπάθεια μας να διατηρήσουμε τον ρυθμό. Καταφέραμε να κλείσουμε καλά τους χώρους στην Καλλιθέα με την μπάλα κάτω, αλλά άλλαξε τακτική και προσπάθησε να μας δημιουργήσει προβλήματα με ψηλό παιχνίδι που δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε.

Υπάρχει ένα παράπονο μόνο, επειδή δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε σωστά το 2-0 και δείξαμε φόβο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε. Αν είμαστε καλύτεροι θα κερδίσουμε, αν είναι ο αντίπαλος καλύτερος θα κερδίσει εκείνος. Αυτό προσπαθώ να περάσω στους ποδοσφαιριστές μου. Παράπονο υπάρχει και από τον διαιτητή, αφού δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καλαμιώτη που έκανε το δεύτερο πέναλτι και έπρεπε να το κάνει αφού καταλόγισε την παράβαση».

Ποιος άξιζε περισσότερο τη νίκη;

«Θεωρώ πως είναι δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Καταφέραμε να έχουμε τον έλεγχο του ματς όταν η Καλλιθέα έβαλε κάτω την μπάλα και μετά, όταν έπαιξε με ψηλές μπαλιές μας δημιούργησε προβλήματα. Εμείς δεν ήρθαμε εδώ για να κλειστούμε και με κανέναν τρόπο δεν θέλαμε να κάνουμε καταστροφικό παιχνίδι».

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2013 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep