Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δύσκολη η ζωή των αντιπάλων»

Ο Γκιγιέρμο Όγιος εκθείασε την ομάδα του μετά τη νίκη επί του Αιγινιακού.

Ο τεχνικός του Ηρακλή ανέφερε αρχικά έπειτα από την επικράτηση σε βάρος της ομάδας της Πιερίας: «Συγχαίρω τους παίκτες μου και όλο το προσωπικό που είναι κοντά μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε μία ομάδα. Όποτε νικάμε το κάνουμε όλοι μαζί, όπως και όταν χάνουμε. Σήμερα φάνηκε πόσο σημαντικό είναι να δουλεύουμε μέσα από το σύνολο. Καθώς η ομάδα είχε πολλές αλλαγές για διαφορετικούς λόγους. Όλα τα παιδιά που έπαιξαν στην 11αδα ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ανά στιγμές είδαμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε να έχουμε όλο το 90λεπτό, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα μας προκαλούσε ένας πολύ καλός αντίπαλος.
Είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες αλλά πιστεύω ότι όταν η δική μου ομάδα έχει τον δικό της ρυθμό, μπορεί να κάνει δύσκολη την ζωή στον αντίπαλο. Ήταν σημαντικό που ο αντίπαλος δεν μας απείλησε καθόλου και αυτό έρχεται από μία συνολική προσπάθεια. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να παίξει με ηρεμία. Θέλαμε να επιτεθούμε. Και ανά διαστήματα κάναμε καλές ευκαιρίες. Αυτό το οποίο είπα στα παιδιά ήταν ότι το 2-0 είναι επικίνδυνο σκορ. Σε προδίδει πολλές φορές γιατί μπορεί να επαναπαυτείς.
Και να ενεργοποιήσεις την αντίπαλο ομάδα. Θεωρώ όμως ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε σωστά και σε αυτό. Στο δεύτερο είχαμε ευκαιρία για να αυξήσουμε την διαφορά. Και μετά από εκεί και πέρα φάνηκε η κόπωση των παικτών γιατί δούλεψαν σε μεγάλες εντάσεις. Δώσαμε μέτρα στον αντίπαλο. Αυτό έκανε λίγο περίπλοκη την κατάσταση αλλά δεν υπήρχαν ξεκάθαρες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Συνεχίζουμε να κυνηγάμε το αποτέλεσμα. Σιγά-σιγά έρχεται η εξέλιξη. Συγχαίρω λοιπόν τους παίκτες γιατί προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».
Αναφέρθηκε και στο ρόστερ: «Δεν κοιτάμε πίσω. Όσοι έχουν αποχωρήσει έχουν αποχωρήσει. Εγώ εστιάζω σε αυτούς που έμειναν. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει ποδοσφαιριστές και το απέδειξε και σήμερα. Δεν μου αρέσει να έχω μεγάλα ρόστερ γιατί αυτό βλάπτει πολλούς από τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Γιατί όταν είναι μεγάλο δεν μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις όλους. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει το μέλλον. Αλλά ακόμη και να μπορούσα πάλι θα έπαιρνα τις ίδιες αποφάσεις. Γιατί είναι ασέβεια να κρατάς έναν παίκτη χωρίς να παίζει. Είναι καλύτερο να έχεις ένα ρόστερ με 25 παίκτες και να έρχονται παίκτες από κάτω που θα ψάχνουν την ευκαιρία να ενσωματωθούν».
Για το γεγονός ότι δεν κάθεται στον πάγκο: «Δυσκολεύει πάρα πολύ. Όπως και να χει όμως έχει χτιστεί μία καλή σχέση με τους παίκτες. Η ομάδα καταλαβαίνει πως θέλουμε να παίξουμε. Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε αυτό που θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Τους ευχαριστώ για την θέληση και την συγκέντρωση και κυρίως επειδή είναι γενναίοι όταν παίζουν. Η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ. Ο καθένας βάζει τα δικά του όρια σε όλους του τομείς της ζωής. Γνωρίζω ότι τα παιχνίδια δυσκολεύουν. Εμείς πρέπει να είμαστε κάθε φορά όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένοι για να παλεύουμε».
Για τα διοικητικά: «Είναι σημαντικός παράγοντας. Ένας παράγοντας που δίνει και ηρεμία. Ελπίζω ότι γίνεται να είναι για το καλό. Μιλάμε για μία μεγάλη ομάδα που πρέπει να βρίσκεται ψηλά. Όταν υπάρχουν εξελίξεις στα διοικητικά αν είναι για καλό το όφελος θα είναι πολύ μεγαλύτερο για όλους».
Για τις αλλαγές στην εντεκάδα: «Εμένα δεν μου προκάλεσε κάποια έκπληξη. Δεν είναι ότι μπήκαν γιατί δεν υπήρχαν άλλες επιλογές. Η πρόθεση μου είναι όλοι οι παίκτες να είναι ανταγωνιστικοί. Αν υπάρχει έντονος ανταγωνισμός τότε κανείς δεν εφυσηχάζεται. Το πρωτάθλημα επιφυλάσσει πολλά πράγματα. Υπάρχουν τραυματισμοί τιμωρίες, ένα σωρό καταστάσεις. Αν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος τότε μένεις έξω».
Για τον Αποστολίδη: «Αυτό που βλέπω εγώ είναι ένα παιδί που έχει μέλλον. Διεκδικεί την θέση αλλά θα εξαρτηθεί και από την δική του δουλειά. Τα λεπτά τα κερδίζεις. Δεν χαρίζω λεπτά σε κανέναν».

Πηγή: iraklis1908.gr

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2013 18:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep