Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν υπάρχει βάθος»

Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Μάκης Κατσάβακης, έκανε λόγο για υπερπολύτιμο τρίποντο κόντρα στον Τύρναβο.

Ο Κατσαβάκης δήλωσε επίσης στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα των Σερρών δεν έχει βάθος στον πάγκο και θα προσπαθήσει να ενισχυθεί: «Είναι μια ευτυχής συγκυρία για μένα να συναντήσω ξανά τον Άγγελο Διγκόζη τον οποίο ευχαριστώ για τα καλά του λόγια. Ήταν από τα υπάκουα παιδιά και οργανωτικός. Όλη την εβδομάδα έλεγα στους παίκτες μου ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο τον όποιο και τους έδειξα στα ματς με τη Νίκη Βόλου και τον Ηρακλή. Ένας αντίπαλος που μας δυσκόλεψε αφάνταστα, γρήγορος και με καλές σκέψεις. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με τον Νταβόρ και να πάρουμε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο. Συγχαρητήρια στα παιδιά που υπερέβαλαν εαυτούς για να κερδίσουν αυτό το ματς».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Σίγουρα θα ήθελα να έχουμε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις. Δεν υπάρχει βάθος στον πάγκο και αυτό είναι σίγουρα ένα θέμα. Ήδη ο Σκέριαντς συμπλήρωσε 4 κίτρινες και θα χάσει ένα από τα επόμενα παιχνίδια. Θα δούμε και ποιο είναι το μπάτζετ με την διοίκηση και αναλόγως θα κινηθούμε. Δεν θα πάρουμε παίκτες για να πάρουμε. Αν υπάρχει κάτι που ταιριάζει και σε αυτό που θέλουμε και στην φιλοσοφία της ομάδας και είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια, τότε ναι».

Ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου είπε: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Πιέσαμε και πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια. Τώρα με πολύ δουλειά θα πάμε να αγωνιστούμε στην Κέρκυρα».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΣάββατο, 07 Δεκέμβριος 2013 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep