Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Με 30 πόντους... σωτηρία»

Ο Μουράτ Σεροπιάν μίλησε για τον αρχικό στόχο του ΑΟΧ.

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Μουράτ Σεροπιάν σε δηλώσεις του μετά την προπόνηση της Παρασκευής (06/12) αναφέρθηκε στον βαθμό επικινδυνότητας του αγώνα με τη Γλυφάδα και σημείωσε ότι πρωταρχικός στόχος είναι οι 30 πόντοι που θα φέρουν και την παραμονή.

Αρχικά ο Σεροπιάν δήλωσε:

«Στόχος μας όπως σε όλα τα ματς είναι το τρίποντο. Δεν επηρεαζόμαστε από τα προβλήματα της Γλυφάδας. Θα έχουμε την ίδια σοβαρότητα. Είδα τον αντίπαλο με τη Γλυφάδα και κατά βάση θεωρώ ότι θα παίξει με την ίδια φιλοσοφία».

Για το αν επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές από τα προβλήματα της Γλυφάδας: «Διαβάζουν και βλέπουν. Σίγουρα περνά από το μυαλό τους, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ, για να τους «ξυπνάμε», να είναι συγκεντρωμένοι».

Για τον στόχο του ΑΟΧ: «Στο μυαλό μας είναι η σωτηρία. Θέλουμε τριάντα και κάτι βαθμούς. Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος. Μην τρέχουμε. Βήμα, βήμα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το κίνητρο των παικτών της Γλυφάδας: «Θέλουν να παίξουν για τους εαυτούς τους, δεν έχουν άγχος και πολλές φορές παίζουν ριψοκίνδυνα. Άλλες φορές τους βγαίνει και άλλες όχι. Θέλει προσοχή».

Για την επιστροφή στα Περιβόλια: «Αυτό είναι το όπλο μας και η δύναμή μας. Η παρουσία των οπαδών είναι πολύ σημαντική. Δεν πάμε εκεί για να μην γεμίζει. Για να πάει καλά η ομάδα πρέπει να έρχονται στο γήπεδο. Έτσι έχει μάθει αυτή η ομάδα και θέλει τον κόσμο δίπλα της».

Για το αν οι οπαδοί έχουν ξενερώσει από τις διοικητικές εξελίξεις: «Αυτό θα το αντιμετωπίσουμε».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2013 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep