Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Να χαρούν τη ρεβάνς

Ο Ηρακλής Ψαχνών έκανε αρκετά λάθη στην άμυνα και δεν άντεξε την πίεση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και έτσι ήρθε το 3-0. Ο Ηρακλής Ψαχνών έκανε αρκετά λάθη στην άμυνα και δεν άντεξε την πίεση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και έτσι ήρθε το 3-0.

Ο Ηρακλής Ψαχνών ηττήθηκε 3-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και του μένει μόνο η χαρά του μεγάλου ματς στην ρεβάνς του Κυπέλλου. 

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύθηκε τα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαριστές του Ηρακλή Ψαχνών, σημείωσε και ένα απίστευτο γκολ με τον Καρέλη με σουτ έξω από την περιοχή και πήρε απόλυτο προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη του με 3-0. Ο Χρήστος Δώνης άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό, ο Κλωναρίδης έγραψε το 2-0 στο 58ο λεπτό και στο αμέσως επόμενο λεπτό σημείωσε το 3-0 ο Καρέλης με σουτ έξω από την περιοχή.

Από την πλευρά του ο Ηρακλής Ψαχνών προσπάθησε να απειλήσει την εστία των "πρασίνων", αλλά δεν το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό και περιορίστηκε σε μακρινά σουτ χωρίς να βρουν στόχο και κάποια γεμίσματα από στημένα στην περιοχή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 3-0   

 

59' ΓΚΟΛ 3-0 Ο Καρέλης δοκιμάζει το πόδι του έξω από την περιοχή και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή Ψαχνών  

58' ΓΚΟΛ 2-0 Ο Νικολόπουλος κάνει λάθος, ο Καρέλης θα το εκμεταλλευθεί για να δώσει στον Κλωναρίδη που έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα. 

41' διπλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Ντίνα και τον Κλωναρίδη, αλλά ο Αθανασόπουλος κρατά

35' ΓΚΟΛ 1-0  Μετά από πάσα του Κλωναρίδη, ο Δώνης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή Ψαχνών. 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζέκα, Ντίνας - Παλαιολόγος 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Δώνης (72' Αναστασόπουλος), Κλωναρίδης, Ντίνας (64' Ατζαγκούν), Καρέλης (76' Μπαλμπόα).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Νικολόπουλος, Τζανής, Κρητικός (52' Ντελέκος), Κοιλιάρας, Ντάνιελ, Τσιμόντζι, Γκεμίσης, Τσούτσης (79' Επιτροπάκης), Παλαιολόγος (62' Φοντακάρο).

Last modified onΠαρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2013 15:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep