Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Επικίνδυνος στην επίθεση»

Στον Εθνικό Γαζώρου χαρακτηρίζουν μεγάλης δυσκολίας το ματς με τον Τύρναβο.

Το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας τρίποντο θα δώσει ο Εθνικός Γαζώρου απέναντι στον Τύρναβο και ο Μάκης Κατσαβάκης σε δηλώσεις του στον Arena Fm τόνισε ότι η θεσσαλική ομάδα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στην επίθεση. Όπως ανέφερε:

Για την παρουσία του Εθνικού Γαζώρου: «Είμαστε με μια ομάδα που έχει στόχο να παραμείνει στην κατηγορία, επενδύοντας σε νεαρούς παίκτες και μέσα από οργάνωση που διαθέτει το σωματείο να βελτιώνουμε και την αγωνιστική μας εικόνα. Μέχρι τώρα η συγκομιδή μας είναι πάρα πολύ καλή, αλλά ακόμη παραμένουμε στον στόχο να φύγουμε όσο πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο προκύψει…».

Για την φιλοσοφία του: «Είναι η πάγια φιλοσοφία, που έχω σε κάθε ομάδα. Σε οποιαδήποτε έδρα κυνηγάμε τους τρεις βαθμούς».

Για το παιχνίδι με τον Τύρναβο: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, κυρίως στην επίθεση είναι πάρα πολύ δυνατή και το παιχνίδι θέλει πολύ προσοχή. Έχουμε κάποιες απουσίες αλλά θα προσπαθήσουμε όπως κάνουμε πάντα να εξουδετερώσουμε τα ατού του αντιπάλου και να βγάλουμε όσες περισσότερες φάσεις γίνεται».

Last modified onΤετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2013 15:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep