Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Θα μείνω όσο αντέχουμε»

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα αναφέρθηκε στα προβλήματα της Γλυφάδας.

Ο τεχνικός του συλλόγου σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου για την ήττα (4-1) από την Καλλιθέα και χαρακτήρισε ήρωες τους παίκτες του:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι σε ένα γήπεδο που δεν βοήθησε. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά και σημείωσαν πέντε γκολ. Δίκαια νίκησε η Καλλιθέα, εμείς κάναμε φάσεις, αλλά δεν σημειώσαμε τόσα τέρματα. Σημασία έχει να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα και όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Θεωρώ ήρωες τους ποδοσφαιριστές μου. Προσπάθησαν απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο την άνοδο».

Για τα προβλήματα και το πώς βλέπει τη συνέχεια της Γλυφάδας: «Το ήξερα από την αρχή που αποφάσισα να έρθω σε αυτήν την ομάδα. Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά μου που δουλεύουν κάτω από αυτές τις συνθήκες και προσπαθούν για το καλύτερο και οι έμπειροι ποδοσφαιριστές και αυτό αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για τα νεαρά παιδιά που έχουμε στην ομάδα και ξεκινούν τώρα. Σημαντικό είναι να βρεθεί μία λύση. Εγώ δεν θα σταματήσω να είμαι εδώ, θα μείνω όσο αντέχω και αντέχουμε. Σίγουρα η κατάσταση η οποία υπάρχει θα μπορούσε να μας κάνει να πάρουμε διαφορετικές αποφάσεις».

Media

Last modified onΔευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep