Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Δεν θα μας διαλύσουν»

Για... τρικλοποδιές εντός των τειχών έκανε λόγο ο Μουράτ Σεροπιάν.

Σε εκπομπή της τηλεόρασης «Κύδων» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του ΑΟ Χανιά και τοποθετήθηκε για τις διοικητικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, κάνοντας λόγο για στρατόπεδα. Σημείωσε ότι κανείς δεν μπορεί να επηρεάσει το αγωνιστικό και υποστήριξε ότι θα δώσει άμεσα απαντήσεις και εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά ο Σεροπιάν δήλωσε: «Από πέρυσι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Δεν είναι σωστό να μιλάμε χωρίς στοιχεία και με κουτσομπολιά. Ό,τι έχει να πει ο καθέας να το κάνει με στοιχεία. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει έργο, που έχουν χρεωθεί επιτυχίες ή αποτυχίες. Πρέπει να τα βάλουμε όλα σε μια ζυγαριά και με καθαρό μυαλό να ανταμείψουμε όσους βοηθούν και να κάνουμε στην άκρη όσους βάζουν τρικλοποδιές. Υπάρχουν ανοικτά θέματα και σύντομα θα δώσω απαντήσεις και εκτός γηπέδου, αλλά με πραγματικά στοιχεία για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Ο ΑΟ Χανιά είναι υπόθεση όλων των Χανίων και όχι ορισμένων μεμονωμένων».

Σε ερώτηση για το αν αναφέρεται σε ανθρώπους εντός ομάδας, απάντησε: «Εννοείται. Αυτοί που είναι εκτός ομάδας δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα. Προσωπικά προσπαθώ να επεμβαίνω και σε άλλα θέματα και να συνεργάζομαι με όσους αγαπούν την ομάδα και θέλει να προχωρήσει. Σύντομα θα βρεθούν λύσεις. Έχουμε ασπίδα, μέταλλο και ο στόχος μας δεν θα χαλάσει».

Για την πρόσφατη ανακοίνωση των οπαδών που τάχθηκαν υπέρ της διοίκησης Κατσιγιάννη είπε: «Εγώ είμαι με τον ΑΟΧ και με κανένα πρόσωπο. Πρέπει να κάτσουμε σε ένα τραπέζι, να βρούμε λύσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα και όχι να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα. Πρέπει να υπάρχει ενότητα και όχι να γινόμαστε χίλια κομμάτια. Δεν θα μας διαλύσει κανείς».

Η ΠΑΕ έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής με τη Γλυφάδα. Οι τιμές: ΘΥΡΑ 1: 10 ευρώ, ΘΥΡΑ 2 και 3: 5 ευρώ.

Last modified onΔευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep