Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Έχασε την ευκαιρία

Δύσκολο πρόγραμμα περιμένει την Αναγέννηση Γιαννιτσών στη συνέχεια.

Την ευκαιρία να αναρριχηθεί στη βαθμολογία έχασε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στο εντός έδρας ματς με τον Βατανιακό και όπως τόνισε ο Κώστας Σταματίου στους ποδοσφαιριστές του: «Νομίζαμε ότι ήμασταν φαβορί. Δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ και αποσυντονιστήκαμε. Μας στοίχισε η νευρικότητα, ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει με τους Μπαργκά και Αναστασίου».

Ο τεχνικός της ομάδας της Πέλλας, πάντως, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, ενώ οι «κυανόλευκοι» καλούνται πλέον να βγάλουν ένα δύσκολο πρόγραμμα, καθώς στις έξι προσεχείς αγωνιστικές, θα δοκιμαστούν εκτός έδρας τέσσερις φορές (απέναντι σε Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Απόλλωνα και Αιγινιακό).

Το δυσάρεστο ήταν ότι η Αναγέννηση έχασε για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου τον Στεργίδη, έναν από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές της.

Ο Σταματίου, τέλος, με δήλωσή του στο flnews.gr εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του Τάκη Συνετόπουλου: «Θέλω να απευθύνω το ύστατο χαίρε στον φίλο μου και ίνδαλμά μας, Τάκη Συνετόπουλο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα...».

Last modified onΔευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep