Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν τους ενόχλησε κανείς»

Ο Αχαρναϊκός μίλησε για τη φιλοξενία στο ματς με τον Φωκικό.

Η διοίκηση του Αχαρναϊκού με ανακοίνωσή της καταδίκασε την επίθεση στο πούλμαν του Φωκικού, όμως υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μωυσιάδης μόλις ενημερώθηκε σχετικά, τη συνόδευσε ο ίδιος ως το γήπεδο, ενώ υπογράμμισε ότι σε όλη τη διάρκεια και ως τη λήξη του αγώνα, κανείς δεν ενόχλησε τους φιλοξενούμενους.

Η ΠΑΕ ανέφερε:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ καταδικάζει με ανακοίνωσή της την επίθεση με κροτίδες και αντικείμενα που δέχτηκε το πούλμαν της αποστολή του Φωκικού, την Κυριακή 1/12/2013. Όπως διευκρινίζεται στο πούλμαν επιτέθηκαν άτομα, παρά την συνοδεία περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ, κ. Γιώργος Μωυσιάδης μόλις ενημερώθηκε από την Διοίκηση του Φωκικού για το συμβάν μετέβη αμέσως στο σημείο και συνόδευσε ο ίδιος, εντός του πούλμαν, την ομάδα στο Δημοτικό Γήπεδο Αχαρνών.

Ο κ. Μωυσιάδης τονίζει επίσης πως καθόλη την διάρκεια, αλλά και την λήξη του αγώνα Αχαρναϊκός – Φωκικός, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ενόχλησε την αποστολή του Φωκικού.  Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ τιμά τους φιλοξενούμενους του ανεξαρτήτως αποτελέσματος αγώνα».

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο Προβατίδης θα υποβληθεί σε υπέρηχο λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής σε φιλικό ματς με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών.

Last modified onΔευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 15:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep