Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πολλά τα θετικά...»

Ο Γκιγέρμο Όγιος δήλωσε βέβαιος ότι ο Ηρακλής θα πάει εκεί όπου του αρμόζει.

Ο Αργεντινός προπονητής του Γηραιού, Γκιγέρμο Όγιος δήλωσε μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Απόλλωνα:

«Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου. Ολους. Όχι μόνο όσους έπαιξαν. Την διοίκηση το τιμ της ομάδας, τον κόσμο. Ο καθένας από τη μεριά του προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί. Ερχόμασταν να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι ένα τοπικό παιχνίδι που περίμεναν με αγωνία όλοι .Θέλαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας να έχουμε το ρυθμό μας. Ψάχναμε με τις κινήσεις να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις. Είχαμε καλή κατοχή καλή κυκλοφορία στο πρώτο μέρος. Πιο χαρακτηριστική ευκαιρία του Ζάχορα.

Θεωρώ ότι στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο πεντάλεπτο του β΄μερους. Ο στόχος ήταν οι τρεις βαθμοί. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν σημαντικοί για να ανέβουμε κι άλλο. Εξ' αρχής γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα. Είναι μία ομάδα της πόλης ο Απόλλων. Γνωρίζαμε τις καταστάσεις που περνάνε γιατί τα περάσαμε και εμείς».

Σχολίασε την απόφαση του διαιτητή να μην του επιτρέψει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του: «Δεν είναι το θέμα το πώς θα δεις το παιχνίδι το θέμα είναι να είσαι δίπλα στους παίκτες σου να σε νιώθουν να τους δίνεις οδηγίες. Ηθελα να ζήσω από κοντά το παιχνίδι».

Για την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο: «Μιλήσαμε και τους είπαμε ότι πρέπει να αυξήσουμε λίγο την έντασή μας. Η καλή διαχείριση του πρώτου μέρους μας βοήθησε. Όμως ήμασταν κάπως αργοι. Είδα ότι έπρεπε να αλλάξουμε πράγματα και ευτυχώς το κάναμε. Γίναμε πιο ορμητικοί. Κρατάω πολλά θετικά στοιχεία. Η δοτικότητα των παικτών μου με κάνει ευχαριστημένο».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστώ τον κόσμο. Μας βοηθάει πολύ και είναι παράγοντας της ανόδου που παρουσιάζει η ομάδα. Ο Ηρακλής είναι πολύ Ιστορική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα εκεί που μας αρμόζει. Δεν ήρθα να πουλήσω αισιοδοξία σε κανέναν. Θέλω να χτίζω αυτη παιχνίδι με παιχνίδι».

Για την παρουσία του Μπάμπα: «Προσπαθείς να αναλύσεις τις καταστάσεις μέσα από την ομάδα δεν έλω να μιλήσω προσωπικά όμως συγχαίρω τον Μπάμπα για τη προσπάθειά του και την απόδοσή του. Όλα τα παιδιά κάνανε καλή δουλειά. Τα έδωσαν όλα. Βγάλανε όλη την ενέργεια μέσα στο γήπεδο».

Για την αποβολή του Τάι: «Μίλησα με τον παίκτη μου και θεωρώ ότι η απόφαση ήταν αυστηρή».

Last modified onΚυριακή, 01 Δεκέμβριος 2013 21:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep