Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Κύριοι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Ο Αντώνης Πριόνας τα είχε με τις φήμες και όσα ακούστηκαν μέσα στην εβδομάδα γι' αυτό το ματς και μίλησε για «Ισοπεδωτές των οπισθίων».

Ο τεχνικός του Αστέρα Μαγούλας έκλεισε με μια ειρωνική φράση τη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως υπήρχε αρκετή πίεση μέσα στην εβδομάδα για αυτό το ματς και αξίζει απάντηση σε όσους μιλούσαν για διάφορα που αφορούσαν το ματς και την καταγωγή του από τα Ψαχνά. «Θα ήθελα να πω σε κάποιους ισοπεδωτές των οπισθίων. Κύριοι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Για την αναμέτρηση και το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε. «Αυτό το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμένα και το είχα πει και μέσα στην εβδομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν. Είχαμε καλή παρουσία, ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και εμείς είχαμε το δεύτερο. Υπήρχαν προβλήματα και στο τέλος είχαμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσαμε να τους έχουμε για 90 λεπτά».

Για το μέλλον του Ηρακλή Ψαχνών, είπε: «Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του και θεωρώ πως θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί στα πλέι οφ».

Last modified onΣάββατο, 30 Νοέμβριος 2013 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep