Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με αυτούς πρωταγωνιστής»

Ο Σάκης Ελευθεριάδης μίλησε για τους υποψήφιους επενδυτές του Ηρακλή.

Για την οικονομική επιφάνεια των ενδιαφερομένων να πάρουν τον Ηρακλή στα χέρια τους μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» ο νομικός της ΠΑΕ, Σάκης Ελευθεριάδης. Αποκάλυψε ότι ο επενδυτής είναι φίλαθλος του Ηρακλή και ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει τον Γηραιό ξανά πρωταγωνιστική.

Αναλυτικά ο Ελευθεριάδης δήλωσε:

«Έγιναν κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους. Είναι σοβαροί και έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάρουν τον Ηρακλή στα χέρια τους. Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις και θεωρώ πως θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Αυτό δεν το λέω ως Ελευθεριάδης, αλλά ως νομικός. Από τον έλεγχο που έχει γίνει οι άνθρωποι είναι επώνυμοι και αρκετοί δυνατοί οικονομικά και μπορούν να οδηγήσουν στην Σούπερ Λίγκ και να την κάνουν να πρωταγωνιστήσει. Μακάρι να ευδωθούν αυτές οι διαπραγματεύσεις».

Για το προφίλ του επενδυτή:

«Σε όλες τις διαπραγματεύσεις που έγιναν έδειξαν σοβαρότητα και ξεκάθαρο πλάνο. Ο στυλοβάτης της προσπάθειας είναι από Θεσσαλονίκη, είναι φίλαθλος του Ηρακλή. Δεν μπορώ να πω αν υπάρχει και άλλος επιχειρηματίας από το εξωτερικό. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει επιχειρήσεις στην Θεσσαλονίκη, ζει στην Θεσσαλονίκη».

Για τον Παπαδόπουλο:

«Ο Παπαδόπουλος έχει πει πως θα αποχωρήσει. Απλά αυτή την στιγμή δεν μπορούν να μεταβιβαστούν οι μετοχές. Αύριο ή μεθαύριο θα υπάρχει η συνέχεια των διαπραγματεύσεων. Αναμένουμε τις εξελίξεις».

Last modified onΤετάρτη, 27 Νοέμβριος 2013 13:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep