Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Οι περισσότεροι χρωστούν στον τζόγο»

Η ομιλία του Γιώργου Καλαποτλή στο συνέδριο «Don't fix it».

Το διήμερο 25-26/11 διοργανώθηκε από τον ΠΣΑΠ το συνέδριο «Don't fix it» με θέμα τους προσυνεννοημένους αγώνες στο ποδόσφαιρο και ένας εκ των ομιλητών, ως εκπρόσωπος της Football League ήταν ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου, Γιώργος Καλαποτλής.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος της ομάδας των Σερρών ανέφερε: «Έχουμε ζητήσει από την ΕΠΟ να έχουμε έγκαιρη πληροφόρηση πριν την έναρξη των αγώνων, ώστε αν ένα παιχνίδι παρουσιάζεται να έχει ενδείξεις ύποπτου στοιχηματισμού, να υπάρχει η δυνατότητα από τη διοργανώτρια αναβολής του.

Όταν θα τους τη χαλάσεις μία, δύο φορές θα πάρουν το μάθημά τους. Όταν ζητάμε από έναν ποδοσφαιριστή να πάρει μέρος σε στημένο αγώνα, γίνεται εκπόρνευση. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές χρωστούν στον τζόγο, όχι στον μπακάλη της γειτονιάς τους και είναι τα πιο εύκολα θύματα. Για να στηθεί ένα παιχνίδι θα πρέπει να μετέχει και ο ποδοσφαιριστής. Πρέπει, λοιπόν, να γίνει επανεξέταση πόσες ομάδες είναι βιώσιμες, ώστε να έχουμε υγιείς συλλόγους».

Στα αγωνιστικά, η μαγνητική που υποβλήηκε ο Χρήστος Κουκόλης έδειξε θλάση και υπολογίζεται ότι θα λείψει περίπου δύο εβδομάδες. Στο φιλικό της Τρίτης (26/11) με το Δασοχώρι οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν 5-0 με γκολ των Παπαβασιλείου (2), Σρντιτς (2) και Παπαδόπουλου.

 

Last modified onΤετάρτη, 27 Νοέμβριος 2013 11:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep