Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα είναι μία διαφορετική εβδομάδα»

Εμφανώς ανακουφισμένος ο Γκιγέρμο Όγιος από τη νίκη του Ηρακλή.

Το πρώτο του τρίποντο στον πάγκο του Ηρακλή γεύτηκε ο Γκιγέρμο Όγιος απέναντι στην Κέρκυρα και δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μια στιγμή που την ζήσαμε έντονα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά όλου του ρόστερ. Περάσαμε δύσκολες εβδομάδες. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το τιμ της ομάδας που βοηθάει. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που έρχεται από δύσκολες καταστάσεις και είναι δίπλα μας. Συνεχίζουμε την «μάχη» μας.

Ετσι ήθελα να ξεκινήσω σήμερα. Η νίκη θα φέρει σε εμάς μία διαφορετική εβδομάδα. Με όλο το σεβασμό η ομάδα έκανε το καλύτερο της παιχνίδι. Με ένα καλό αντίπαλο.

Είχε στηθεί σωστά. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και παραμένει. Εμείς ήρθαμε από ήττα. Ηταν παιχνίδι για εμάς δίχως αύριο. Γιατί έπρεπε να ξεκινήσουμε την αντεπίθεσή μας. Βγήκαμε από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη. Δεν θεωρώ ό,τι το γκολ μας έρχεται από λάθος θεωρώ ό,τι χτίζεται μέσα από την πίεση που ασκήσαμε για να γίνει αυτό το λάθος. Αυτό είναι δείγμα δουλειάς. Η ομάδα κατέθεσε πολύ μεγάλη ενέργεια, για να μην δώσει το παραμικρό χώρο στον αντίπαλο. Θεωρώ ό,τι κατά διαστήματα είχαμε ποδόσφαιρο ταχύτητας, αυτό που θέλω να έχει η ομάδα.

Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους, φτάσαμε κοντά στο γκολ με τον Πουρτουλίδη. Ημασταν καλοί στο ομαδικό κομμάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι κέρδισαν μέτρα, όμως δεν είχε ξεκάθαρη ευκαιρία μέχρι το 93'.

Ετσι όπως διάβασα εγώ το παιχνίδι νομίζω ότι το ελέγχαμε. Και με τις αλλαγές που κάναμε. Είμαι χαρούμενος για την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Χαρούμενους γιατί διακαιόντουσαν την νίκη.

Για το αν η ομάδα έχει στοιχεία που θέλει ο ίδιος: «Η κεντρική ιδέα είναι να έχουμε την κατοχή και να κάνουμε παιχνίδι. Σίγουρα χρειάζεται εξέλιξη σε όλες τις γραμμές.

Θεωρώ ότι κερδίσαμε πράγματα σε πολλούς τομείς. Θεωρώ ό,τι η ομάδα έχει εξέλιξη. Χαίρομαι ό,τι κέρδισαν οι παίκτες μου την ηρεμία. Με αυτή θα απελευθερωθούν. Όταν δεν υπάρχει ηρεμία και ελευθερία δεν υπάρχει εξέλιξη. Η ελευθερία είναι ταυτόσημη με την εξέλιξη».

Για την αλλαγή της ψυχολογίας: «Η ομάδα μου έδειχνε κάθε μέρα διαφορετικά στοιχεία. Από τη πρώτη στιγμή υπάρχει μεγάλη διάθεση. Σας διαβεβαιώνω ότι οι παίκτες μου και εγώ δίνουμε το μέγιστο από αυτά που μπορούμε. Είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια θα αποδείξουνε πολλά. Οι μεγάλες ομάδες δεν επαναπαύονται ποτέ».

Αν έχει καταλήξει στον βασικό κορμό: «Εχω τις δικές μου ιδέες. Αλλά έχω ξεκαθαρίσει ότι όλοι έχουν ίσες πιθανότητες. Ολοι θα πάρουν αγωνιστικά λεπτά. Από κει και πέρα μόνοι τους θα κερδίσουν κα θα χάσουν πράγματα».

Για Ονουάτσι, Ματσούκα, Πουρτουλίδη: «Όταν υπάρχουν ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους πάντα τις χτίζεις με βάσει τον ανθρώπινο παράγοντα. Η ομάδα είναι ίδια προς όλους. Από τους ίδιους εξαρτάται ποιος θα μπαίνει ποιος θα βγαίνει. Το σημαντικό είναι η ομάδα. Είδα ότι χρειαζόταν αλλαγή και το επιχείρησα. Μπορεί να έκανα λάθος. Όμως δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Επιτρέπω το λάθος δεν επιτρέπω να μην είναι γενναίοι».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΔευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 21:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep