Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Ο τεχνικός του Τυρνάβου, Άγγελος Διγκόζης, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους παίκτες του.

Η ήττα (3-0) του Τυρνάβου από τη Ζάκυνθο έφερε απογοήτευση στις τάξεις του συλλόγου, όμως η έως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα τις πρώτες εννέα αγωνιστικές χαρακτηρίζεται θετική. Για το λόγο αυτό, ο Άγγελος Διγκόζης μέσω του flnews έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους ποδοσφαιριστές του, τόνισε ότι η συνέχεια είναι δύσκολη και υπογράμμισε ότι μοναδικός στόχος παραμένει η γρήγορη σωτηρία:

«Παρότι είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα με αυτούς τους ποδοσφαιριστές και με αυτούς τους συνεργάτες. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συγκομιδή των βαθμών που έχουμε στις εννέα πρώτες αγωνιστικές. Γνωρίζουμε ότι η συνέχεια είναι δύσκολη, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το αυτονόητο σε κάθε παιχνίδι και να πετύχουμε το στόχο που είναι η σωτήρια».

Στα αγωνιστικά, σήμερα (25/11) όσοι αγωνίσθηκαν στο ματς με τη Ζάκυνθο έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο τραυματίας Κώστας Κουρτεσιώτης.

Last modified onΔευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep