Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ηθική δικαίωση»

Ο Κώστας Σταματίου μίλησε στο flnews.gr για τις δυνατότητες της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Αήττητο σερί πέντε αγώνων συμπλήρωσε η Αναγέννηση Γιαννιτσών και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα με την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο τεχνικός, Κώστας Σταματίου στο ντεμπούτο του στον πάγκο οδήγησε την ομάδα της Πέλλας σε θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν είχε απώλειες στο γήπεδό του και σε δηλώσεις του στο flnews.gr στάθηκε στην εμφάνιση.

«Δεν πήγαμε να παίξουμε ταμπούρι», ανέφερε ο Σταματίου και συνέχισε: «Ευχαριστήθηκε ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο και αυτό για εμάς είναι μια ηθική δικαίωση. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Έχουμε μία νέα ομάδα και τα παιδιά που δεν έχουν πολλές παραστάσεις από την κατηγορία έχουν αρχίσει και προσαρμόζονται. Χρειαζόμαστε, βέβαια, πολλή δουλειά, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Θέλω να ευχαριστήσω και τους προκατόχους μου, Αλεξίου και Ζαλίκα. Είμαι εδώ για να συνεχίσω τη δουλειά που έκαναν».

Ζημιά ο Στεργίδης

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών υποδέχεται τον Βατανιακό την Κυριακή (01/12) και όλα δείχνουν ότι δεν θα έχει στη σύνθεσή της τον Λυμπέρη Στεργίδη. Ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Χαρμάνας, ο οποίος υπέστη μυική διάταση στη γάμπα.

Πηγή φωτό: asa1904.gr

Last modified onΔευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 12:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep