Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ενίσχυση αν συνεχίσουμε έτσι»

Ο Σίμος Παπαδημητρίου προανήγγειλε μεταγραφές στον Φωκικό.

Ο πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ζήτησε από τους οπαδούς να γεμίσουν το γήπεδο στον αγώνα με την Επισκοπή και για τους φετινούς στόχους ανέφερε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε εάν ο στόχος μας είναι η παραμονή, είτε η άνοδος. Πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά και με προσοχή για να μαζεύουμε τους απαραίτητους βαθμούς».

Σε ό,τι αφορά στις μεταγραφές, είπε ότι αν η ομάδα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, τότε θα ενισχυθεί. Αναφέρθηκε ακόμα στα οικονομικά προβλήματα: «Έχουμε όπως όλες οι ομάδες πολλά οικονομικά προβλήματα και προσπαθούμε με νύχια και δόντια να δώσουμε τον αγώνα μας ώστε να τα ξεπερνάμε και να είμαστε σε θέση κάθε αγωνιστική να αγωνιζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ενώ εξέφρασε παράπονο για τον ορισμό διαιτητών από μακρινούς νομούς: «Θεωρούμε εύλογο για όλες τις ομάδες, δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συγκυριών να ορίζονται διαιτησίες από όμορους νομούς, με πιο κοντινές αποστάσεις, καθαρά για οικονομικούς λόγους.

Δεν θέλουμε να κρίνουμε καταστάσεις, αλλά στο 90% των εντός έδρας παιχνιδιών μας φέτος σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο οι ορισμοί είχαν να κάνουν με διαιτητές ενώσεων γειτονικών στις φιλοξενούμενες ομάδες. (Καλλιθέα - Τσαμούρης ΕΠΣ Πειραιά, Πανηλειακός – Σελίμος ΕΠΣ Λακωνίας, Φωστήρας – Βάτσιος ΕΠΣ Δ. Αττικής)».

Last modified onΤετάρτη, 20 Νοέμβριος 2013 15:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep