Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ερωτηματικό ο Λαζανάς

Ξεκινά η προετοιμασία του Παναιγιάλειου για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αίγιο.

Μετά το ρεπό της Τρίτης (19/11), οι «μελανόλευκοι» επιστρέφουν σήμερα (20/11) στις προπονήσεις, οπότε ξεκινούν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γιάννη Λαζανά, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Αλεξάντροβιτς. Ο Κώστας Φλίγκος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα προσεχή ματς θα εκτίσει την ποινή του.

Στο μεταξύ, ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Παναιγιάλειου, «Bianconeri Club», ετοιμάζει γενική συνέλευση. Η ανακοίνωση:

Ανοιχτή Συνέλευση θα πραγματοποιήσει το προσεχές Σάββατο (23/11) στις 8 μ.μ. ο Σύνδεσμος “Bianconeri Club”, στα γραφεία του (Ρωμανιώλη 12), όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής του.

Κεντρικό θέμα θα αποτελέσει η σχέση που έχει αναπτυχθεί σε επίπεδο ΠΑΕ, μεταξύ του Παναιγιαλείου και της Παναχαϊκής (ανταλλαγές παικτών, φιλικές αναμετρήσεις κ.α.), και οι δράσεις σαν οπαδοί.

Ο Σύνδεσμος καλεί όλο το συνειδητοποιημένο φίλαθλο κοινό του Συλλόγου, οργανωμένο και μη, να δώσει το παρόν και να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του για ένα θέμα που τα τελευταία χρόνια προσβάλλει την νοημοσύνη, αλλά πάνω απ’ όλα τη ιστορία του Παναιγιαλείου».

Last modified onΤετάρτη, 20 Νοέμβριος 2013 12:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep