Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν υπήρξε χειροδικία»

Ο υπεύθυνος Τύπου του Ηρακλή, Θοδωρής Παπαδόπουλος διέψευσε ότι υπήρξε χειροδοκία από πλευράς οπαδών.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής, Θοδωρής Παπαδόπουλος, προκειμένου να τοποθετηθεί στο συμβάν της Δευτέρας (18/11). Όπως υποστήριξε, δεν υπήρξε χειροδικία από πλευράς οπαδών στους ποδοσφαιριστές και ανέφερε:

«Στο πούλμαν της αποστολής ήταν μόνο ποδοσφαιριστές, ο γενικός αρχηγός, φροντιστές και το αγωνιστικό τιμ. Ήταν προγραμματισμένο να σταματήσουν μετά την Κατερίνη για φαγητό. Όταν σταμάτησε το λεωφορείο υπήρχαν φίλαθλοι που μαζεύτηκαν πριν ανοίξουν οι πόρτες. Τελικά, μπήκαν μέσα. Δεν υπήρχε χειροδικία, ήταν αργά το βράδυ και υπήρξε σύγχυση. Ξέραμε ότι υπάρχει δυσαρέσκεια, άλλωστε και στη Μίκρα έχουν έρθει οπαδοί και στα αποδυτήρια. Η χρονιά είναι πολύ κακή για τον Ηρακλή»

Για τους λόγους της δυσαρέσκειας:

«Ο Ηρακλής είναι άλλη μια χρονιά μακριά από την φυσική του θέση. Η δυναμική και τα μέγεθος του δεν του επιτρέπει να φάει άλλη μια χρονιά στην Football League. Ξεκινάμε με αυτό το δεδομένο για τους οπαδούς, δηλαδή πότε θα είμαστε στην Α' Εθνική και γιατί ακόμη είμαστε εδώ...».

Για την κατάσταση στην ομάδα:

«Έγιναν 17 μεταγραφές και υπάρχουν παίκτες με ηχηρά συμβόλαια. Θεωρούσαμε και εμείς ότι θα έχουμε αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο. Από την στιγμή που δεν το βλέπουμε και ξεκινήσαμε με ήττες στην ομάδα υπήρχει αρνητικό κλίμα. Είναι δύσκολη κατάσταση έχουν γίνει κινήσεις, έγινε αλλαγή προπονητή, επιβλήθηκε πρόστιμο στους παίκτες μετά την ήττα με τον Βατανιακό. Ο Βατανιακός ήταν ζήτημα το αν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, η ομάδα μαζεύτηκε άρον άρον, είχε παίκτες που ήταν να σταματήσουν το ποδόσφαιρο και παίκτη ηλικίας 16 χρονών. Τα ακούει και τα "μαζεύει" αυτά ο κόσμος μετά και από τις συνεχόμενες ήττες».

Για το γεγονός ότι δεν υπήρχε περιπολικό μαζί με το πούλμαν:

«Η ομάδα έχει προστασία από την αστυνομία, το χθεσινό περιστατικό ήταν απρόσμενο το πώς δημιουργήθηκε. Δεν υπήρχε περιπολικό μαζί με την αποστολή. Σε όλα τα παιχνίδια, όταν αλλάζει νομό το πούλμαν της αποστολής αλλάζει και η συνοδεία. Αυτό δεν υπήρχε ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Δεν υπάρχει θέμα για να κινηθούμε νομικά. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά στην ουσία τι θα μας προσφέρει;».

Για το τι θα κάνει σήμερα η ομάδα:

«Υπήρχε προγραμματισμένο ρεπό από πριν».

Για αν θα θελήσουν να φύγουν από την ομάδα κάποιοι παίκτες μετά από το περιστατικό:

«Έχει δυο όψεις το θέμα. Αυτή αλλά αν υπάρχει και η πρόθεση της διοίκησης να απομακρύνει κάποιους ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Έχουν γίνει υπερβάσεις, αν δείτε το ρόστερ του Ηρακλή έχει το καλύτερο στην κατηγορία και δεν έχουμε πάρει σχεδόν τίποτα. Ήρθε ο Όγιος τελευταία και ζήτησε να έχει ο ίδιος μια άποψη πριν γίνουν οι αποχωρήσεις. Από τότε ήταν τεταμένο το κλίμα».

Για την επιλογή του Όγιος και τις επαφές με τον Αναστόπουλο:

«Έγιναν συζητήσεις και επαφές με τον Αναστόπουλο, καθυστερούσε γιατί είχε πρόταση από Α' Εθνική, υπήρχαν κάποιες προφάσεις και δεν μπορούσαμε να περιμένουμε άλλο και έτσι τελείωσε. Ο Όγιος, από την αρχή μας είχε απασχολήσει αλλά η επικοινωνία ήταν δύσκολη και χρονοβόρα και με την καθυστέρηση του Αναστόπουλου προχωρήσαμε στον Όγιος».

Last modified onΤρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 14:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep