Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα διεκδικήσουμε το κάτι καλύτερο»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης τόνισε ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας συνεχίζει να έχει ως στόχο την παραμονή στην Football League.

Ο νεαρός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» με δήλωσή του στο flnews υποστήριξε ότι το διπλό στην Καλαμαριά επί του Απόλλωνα 1926 ήταν νίκη αυτοπεποίθησης και υπογράμμισε πως αν έρθει κάτι καλύτερο πέραν της παραμονής μέσα από τα παιχνίδια η ομάδα του θα το διεκδικήσει:

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και τα κεφάλια κάτω. Δεν κάναμε τίποτα, κάθε Κυριακή πρέπει να παρουσιαζόμαστε για να διεκδικούμε τη νίκη. Στο τέλος θα δούμε που θα φτάσουμε. Πρώτος στόχος παραμένει η γρήγορη παραμονή και μέσα από τα παιχνίδια και εφόσον έρθουν οι νίκες θα οριοθετήσουμε και τους στόχους. Αν έρθει κάτι καλύτερο, θα το διεκδικήσουμε. Το διπλό στην Καλαμαριά ήταν περισσότερο νίκη αυτοπεποίθησης για τους παίκτες».

Ο Θεοδοσιάδης αντιμετωπίζει κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών. Οι Γιάννης Ρόβας και Τάσος Γεωργακόπουλος έχουν μικροενοχλήσεις στο ισχίο, ωστόσο, την Τετάρτη (20/11) αναμένεται να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Ζήσης Καραχάλιος ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα και είναι πολύ πιθανό να προπονηθεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς την Τετάρτη (20/11) και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του από την Πέμπτη (21/11).

Την Τρίτη (19/11) η θεσσαλική ομάδα έχει ρεπό.

Last modified onΤρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 12:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep