Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ένα συγγνώμη είναι λίγο»

Ο Νίκος Κουρμπανάς ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την ήττα από την Παναχαϊκή.

Μετά την ήττα από την Παναχαϊκή στην Πάτρα και την κακή εμφάνιση, ο Κορίνθιος τεχνικός με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε ότι αυτός και οι παίκτες του Παναιγιάλειου είναι υπόλογοι στον κόσμο, ότι οι αντιδράσεις των οπαδών είναι δικαιολογημένες και έστειλε μήνυμα ενότητας εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κουρμπανά στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, για την ομάδα μας εμφανιστήκαμε –αδικαιολόγητα- κακοί και άνευροι. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε όσο τίποτε άλλο τη νίκη, κάτι τέτοιο όμως δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι ευθύνες βαραίνουν όλους μας και κυρίως εμένα, αφού-όπως αποδείχτηκε- δεν καταφέραμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που είχαμε σχεδιάσει όλη τη βδομάδα. Ήταν μια οδυνηρή ήττα για μας που μας αναγκάζει να μπούμε σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, με προβληματισμό, σκεπτικισμό και οπωσδήποτε περισσότερη δουλειά.

Είμαστε «σκασμένοι» διότι πικράναμε αυτόν τον καταπληκτικό κόσμο που βρίσκεται πάντα δίπλα μας και που δίνει τον εαυτό του για την ομάδα. Οι αντιδράσεις του είναι δικαιολογημένες. Ένα συγγνώμη είναι λίγο… Είμαστε υπόλογοι απέναντι του.... Υποσχόμαστε ότι στο χρόνο θα κάνουμε τα πάντα για να του δώσουμε τη χαρά που δικαιούται.

Δυστυχώς όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Οι νίκες έχουν πολλούς πατεράδες ενώ οι ήττες είναι ορφανές. Σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να απογοητευτούμε. Ας μην ξεχνάμε πως οι ποδοσφαιριστές μας είναι αυτοί που μας έχουν δώσει τα τελευταία χρόνια πολλές χαρές και που μας έχουν κάνει υπερήφανους. Ας μην τους καταδικάσουμε με την πρώτη άσχημη εμφάνιση. Ας μη βλέπουμε πίσω απ’ αυτή την ήττα πράγματα που δεν υπάρχουν. Ας παραμείνουμε λοιπόν ενωμένοι για τον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από το να κοιτάζει η ομάδα μας πάντα ψηλά.

Ο Παναιγιάλειος ξέρει να χάνει και όταν αυτό γίνεται μέσα από τη δική του κακή απόδοση ξέρει να το αναγνωρίζει και ποτέ δεν έκλαψε ούτε παραπονέθηκε για κάποιες κακές διαιτησίες σε δικά του καλά παιχνίδια, γιατί έχει πίστη στις δυνατότητές του. Γιατί ο Παναιγιάλειος θα έχει πάντα ήθος».

Last modified onΤρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 18:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep