Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Χαρμολύπη στον Βύζαντα

Οι Μεγαρείς δικαιώθηκαν με την ένσταση σε βάρος του Πανηλειακού, αλλά τα χρέη... τρέχουν.

Όταν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, λογικό είναι να βγαίνουν στην επιφάνεια τα προβλήματα της εκάστοτε ομάδας. Ο Βύζας δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι Μεγαρείς ηττήθηκαν στο ντέρμπι της Δυτικής Αττικής από τον Αστέρα Μαγούλας και έδειξαν ότι για να καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία θα πρέπει να ενισχυθούν. Την ίδια ώρα η διοίκηση δηλώνει ότι αδυνατεί να αντεπεξέλθει οικονομικά. Χαρακτηριστικό ότι πρέπει άμεσα να δοθούν 37.000 ευρώ στον Κροάτη μέσο Ιβάν Ράσιτς, ο οποίος έπαιξε στον Βύζαντα τη σεζόν 2009-2010 και είχε κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ.
Επόμενο παιχνίδι για το «κιτρινόμαυρο» συγκρότημα αυτό στο Ελ Πάσο με τη φορμαρισμένη Καλλιθέα. Ο Ιερόθεος Μαζιώτης δεν είναι διαθέσιμος λόγω καρτών, ενώ μένει να φανεί εάν ο Νίκος Γκαϊδατζής ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον έθεσαν νοκ άουτ από το παιχνίδι με τη Μαγούλα.
Από εκεί και πέρα, η είδηση της δικαίωσης για την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Πανηλειακό έδωσε λόγο στους ανθρώπους του Βύζαντα να χαμογελάσουν. Η ομάδα πλέον έφτασε τους έξι βαθμούς και άπαντες θα δουν τη συνέχεια με σαφώς περισσότερη αισιοδοξία, γνωρίζοντας ότι οι Πυργιώτες ενδεχομένως να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης.

Last modified onΔευτέρα, 18 Νοέμβριος 2013 16:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep