Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Η χρονιά του...

Για τρίτη φορά φέτος ο Στέλιος Κρητικός σημειώνει δύο γκολ σε ένα ματς.

Ο Ηρακλής Ψαχνών πανηγύρισε την Κυριακή (17/11) το δεύτερο «διπλό» στην Αττική, αυτή τη φορά απέναντι στη Γλυφάδα και κατέρριψε το ρεκόρ συγκομιδής πόντων στις 8 πρώτες αγωνιστικές. Οι 14 βαθμοί είναι η καλύτερη πορεία των «πράσινων», μετά τους 12 την περσινή σεζόν, όμως ρεκόρ «έσπασε» και ο Στέλιος Κρητικός.

Ο 27χρονος επιθετικός της ομάδας της Εύβοιας με τα δύο τέρματα που σημείωσε απέναντι στη Γλυφάδα έφτασε τα έξι φετινά, και έτσι η τρέχουσα σεζόν είναι η πλέον παραγωγική της καριέρας του έπειτα από το 2007-08, οπότε είχε σημειώσει 5 γκολ με τον Εθνικό. Ο Κρητικός, μάλιστα, έχει σημειώσει τα τέρματα αυτά σε τρεις αγώνες, δύο πρωταθλήματος (απέναντι σε Αχαρναϊκό, Γλυφάδα) και ένα Κυπέλλου (απέναντι στη Βέροια). Και στα τρία ματς ο Ηρακλής Ψαχνών βγήκε νικητής...

Στις τάξεις των «πράσινων», πάντως, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση και για τον Φρανκ Οχάντζα. Ο Καμερουνέζος μπήκε ως αλλαγή, είχε την ευκαιρία να σκοράρει, ενώ κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Πικόν. Σε ό,τι αφορά στον Πατσατζόγλου, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Last modified onΔευτέρα, 18 Νοέμβριος 2013 15:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep