Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα αλλάξουν ομάδα»

Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Μάκης Κατσαβάκης, ζήτησε από τους παίκτες του να συμμορφωθούν.

Ο Εθνικός Γαζώρου νίκησε τον Βατανιακό, όμως ο Κατσαβάκης τόνισε ότι αν κάποιοι παίκτες του δεν συμμορφωθούν, θα πρέπει να αλλάξουν ομάδα:

«Εμείς επαναλάβαμε το προηγούμενο σκηνικό με τον Πιερικό. Ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο. Ορισμένοι να μην μπορούν να δώσουν μία πάσα στα πέντε μέτρα. Επιλογές μέσα στον χώρο των 16 κάκιστες. Με αποτέλεσμα μια ομάδα η οποία έχει και σκέψη και προσανατολισμούς, να μας δυσκολέψει αφάνταστα. Είπα στο ημίχρονο ενδεχομένως να πάω στον διαιτητή και να του πω να κλείσει το φύλλο αγώνος. Αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να συνεχιστεί. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ευτυχίσαμε να πάρουμε προβάδισμα και ήρθε η κάρτα, η οποία ήταν τελείως ανόητη, και άφησε την ομάδα μου με 10 παίκτες, με αποτέλεσμα να βγει η ικανότατη ομάδα του Βατανιακού να μας πιέσει και να βγάλει δύο μεγάλες ευκαιρίες και φυσικά να δικαιούται να πάρει σίγουρα το «x». Έχουμε να συζητήσουμε πολλά με τους παίκτες, όσοι δεν συμμορφωθούνε και συνεχίζουν με αυτό το σκεπτικό, θα πρέπει να σκέφτονται να αλλάξουν ομάδα.

Ο Μένιος Κωφοκώτσιος είπε: «Από την αρχή της εβδομάδας ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα δύσκολη παρόλα αυτά προσπαθήσαμε πάρα πολύ αλλά δεν μας βγήκε σχεδόν τίποτα. Ξέραμε ότι ο Βατανιακός είναι μια δύσκολη ομάδα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Την σεβαστήκαμε, προσπαθήσαμε πάρα πολύ αλλά δεν μας βγήκαν αυτά που θέλαμε. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας και με πειθαρχία και δουλειά θα προχωρήσουμε πιο μπροστά».

Last modified onΔευτέρα, 18 Νοέμβριος 2013 01:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep