Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πραγματικοί... μάγκες»

«Μάγκες» χαρακτήρισε τους παίκτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών ο Διονύσης Γρηγορόπουλος.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας των Γιαννιτσών αναφέρθηκε στη νίκη (0-1) επί του Πιερικού και τόνισε ότι μαζί με τους παίκτες του έγινε και αυτός μάγκας:

«Σήμερα αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση μαζί μας, με διαφορά ενός βαθμού. Το έργο μας ήταν δύσκολο γιατί και οι δύο ομάδες ήθελαν να απομακρυνθούν από τις χαμηλές θέσεις. Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας ανταποκρίθηκε στο μέγιστο, πέτυχε το γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, δημιούργησε ευκαιρίες και σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο και το τελείωσε βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο όπως ήταν φυσικό δεχτήκαμε πίεση από τον Πιερικό αλλά δημιουργήσαμε πάλι ευκαιρίες χωρίς να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ευτυχώς η μπάλα δεν μας τιμώρησε όπως στο προηγούμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες γι αυτή την παλικαρίσια νίκη που μας δίνει ώθηση για πολλά περισσότερα. Εγώ επειδή ζω αυτή την ομάδα από πέρσι και είμαι αυτός που έμεινε πιστεύω σ’ αυτά τα παιδιά. Διαθέτουν ποιότητα και πιστεύω ότι οι επόμενες μέρες θα είναι πιο αισιόδοξες. Ήταν πραγματικοί μάγκες και κοντά σ’ αυτούς έγινα κι εγώ μάγκας. Η ομάδα πρέπει να λύσει το πρόβλημα του προπονητή για να βρει την ηρεμία της. Τη νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο, αν και δεν μας στηρίζει επειδή τον έχουμε στεναχωρήσει από τον Ιανουάριο».

Last modified onΚυριακή, 17 Νοέμβριος 2013 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep