Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με οπαδούς για το αήττητο

Ο Παναιγιάλειος θέλει να διατηρήσει το αήττητο εκτός έδρας και απέναντι στην Παναχαϊκή, σε ένα ματς, όπου θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του.

Οι «μελανόλευκοι» θα επιδιώξουν να παραμείνουν αήττητοι μακριά από το σπίτι τους, αυτή τη φορά κόντρα στην Παναχαϊκή, την οποία αντιμετωπίζουν την Κυριακή (17/11, 14.00) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Ο Νίκος Κουρμπανάς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λαζανά, Μπουρλάκη, και για αγωνιστικούς λόγους στους Γιώργο Παπαδόπουλο, Μπότο.

Την 20μελή αποστολή, η οποία αναχωρεί στις 12 την Κυριακή (17/11), αποτελούν οι: Ανδρούτσος, Μπαλτιμάς, Αγουρίδης, Ρέλλας, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Ακπαρίδης, Σούλης, Ιωάννου, Τ. Παπαδόπουλος, Γκούμας, Γκοτσούλιας, Μαυρόπουλος, Ρεκλείτης, Αργυρόπουλος, Μπούνας, Φλίγκος, Σκαρτσίλας, Αλεξάντροβιτς, Διαμαντόπουλος.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο, ότι η αναχώρηση των πούλμαν για τη μετάβαση στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, θα γίνει από την οδό Κανελλοπούλου (έξω από το Super Market Μαρινόπουλος, έναντι εφορίας).

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν στο γήπεδο με τα λεωφορεία, να βρίσκονται στο παραπάνω σημείο στις 11:30 π.μ».

Last modified onΣάββατο, 16 Νοέμβριος 2013 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep