Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αμφίβολος ο Βανγκέλι

Ετοιμοπόλεμος ο Όμο στον Τύρναβο.

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Άγγελος Διγκόζης τον Πάβλι Βανγκέλι. Ο ποδοσφαιριστής του Τυρνάβου δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον κανονικό ρυθμό στην προπόνηση της Παρασκευής (15/11) και έτσι η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για την αναμέτρηση της Δευτέρας (18/11) με τον Ηρακλή στο Αλκαζάρ. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμος είναι ο Όμο που προπονήθηκε κανονικά.

Για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής ο Διγκόζης ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που η θέση της είναι στην Super League και μόνο εκεί.Ο Ηρακλής είναι η ομάδα που μας απέκλεισε στον θεσμό του κυπέλλου και το συγκεκριμένο παιχνίδι αποκτά μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας για εμάς λόγω και της απόστασης που χωρίζει την Ηρακλή απο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα που είναι και ο στόχος του απο την αρχή του πρωταθλήματος.Εμείς όπως δείξαμε και στο Αιγίνιο την προηγούμενη αγωνιστική παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προσπαθώντας παράλληλα να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο και το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτό το μάτς.

Καλώ τον κόσμο να έρθει στο Αλκαζάρ και να βοηθήσει με την παρουσία του την ομάδα μας στήν δύσκολη αποστολή που έχουν απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ηρακλής».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Νοέμβριος 2013 19:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep