Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Xατζηδημητρίου: «Δεν πτοούμαστε»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Εθνικού Γαζώρου, Μιχάλης Χατζηδημητρίου, μίλησε για το σερί των τριών παιχνιδιών χωρίς νίκη.

Ο Χατζηδημητρίου τόνισε ότι ο Εθνικός Γαζώρου αποτελεί μεγάλο βήμα για εκείνον, ενώ αναφέρθηκε στον Μάκη Κατσαβάκη και στους νεαρούς παίκτες που διαθέτει η ομάδα στο ρόστερ της. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου στο Αθλητικό Μετρόπολις 97,2:

«Ξεκίνησα από την ακαδημία του Κούη, ακολούθησε μία ομάδα της Ε.Π.Σ.Μ και στην συνέχεια η ομάδα Νέων της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Από εκεί με πήρε ο Μάκης Κατσαβάκης. Ήταν ένα μεγάλο βήμα για μένα. Σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, έχω την ευκαιρία να δουλέψω επαγγελματικά και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με επέλεξαν, ελπίζοντας να τους δικαιώσω».

Για την καθιέρωση του στο βασικό σχήμα: «Προσπαθώ να δείχνω καθημερινά στην προπόνηση όσα μπορώ να κάνω και ο προπονητής μου με εμπιστεύεται. Αυτό και μόνο, τα άλλα έρχονται».

Για τα λόγια του Κατσαβάκη που έχει κρατήσει: «Να μην αγχώνομαι, να πιστεύω στον εαυτό μου και στις δυνατότητες μου. Αυτά μου έχει πει και έχω κρατήσει».

Για την θέση που του αρέσει να αγωνίζονται, γιατί έχει παίξει και σε πολλές: «Όντως έχω αγωνιστεί σε πολλές θέσεις. Παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα, αλλά μου αρέσει κυρίως να παίζω αμυντικό χαφ».

Για τους πολλούς νεαρούς που υπάρχουν στο ρόστερ: «Η ομάδα βασίζεται σε όλους αυτούς τους παίκτες και είναι σημαντικό γιατί κερδίζουν όλοι από αυτό. Και ο Εθνικός και εμείς. Παίρνουμε εμπειρίες και παραστάσεις».

Για το αν έχει ακούσει για ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Εγώ προσωπικά όχι. Το μυαλό μου είναι μόνο στον Εθνικό Γαζώρου, έχω 5ετες συμβόλαιο και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει να κερδίσει τρεις αγωνιστικές: «Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Ξεκινήσαμε δυνατά, κάναμε τρεις νίκες, αλλά από ένα σημείο και μετά είναι θέμα τύχης, δυνάμεων, έχουμε τρία παιχνίδια να κερδίσουμε, αλλά δεν πτοούμαστε. Την Κυριακή παίζουμε με τον Βατανιακό και θα επιδιώξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το δυνατό στοιχείο της ομάδας: «Νομίζω πως είναι η πίεση που ασκούμε στον αντίπαλο για να κερδίζουμε την μπάλα, να έχουμε εμείς την κατοχή και να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως θέλουμε».

Για το τι έχει κερδίσει από την εμπειρία συμπαικτών του όπως ο Δέντσας και ο Κωνσταντινίδης: «Είναι πολύ καλοί παίκτες, πολύ έμπειροι και νιώθουμε οι μικρότεροι ότι έχουμε κοντά μας ανθρώπους από τους οποίους μπορούμε να κερδίσουμε πράγματα και το έχουμε κάνει ήδη. Τόσο για την ζωή εντός γηπέδου, όσο και για εκτός».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΠαρασκευή, 15 Νοέμβριος 2013 10:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep