Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ανοικτό για Καβακά»

Ανοικτό το ενδεχόμενο πρόσληψης του Τίμου Καβακά στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Διαρκείς επαφές με τον Τίμο Καβακά έχει η διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών και την Τετάρτη (13/11). Ωστόσο, έως το μεσημέρι συμφωνία δεν είχε επιτευχθεί με τον πρώην προπονητή της Παναχαϊκής.

«Αυτή τη στιγμή συμφωνία δεν υπάρχει», τόνισε στο flnews.gr στέλεχος της ΠΑΕ και σημείωσε: «Υπάρχουν κάποια θέματα που δεν είναι εύκολο να λυθούν. Το οικονομικό είναι το κυριότερο. Είναι πιθανό εντός της ημέρας να ξεκαθαρίσει το ζήτημα». Όπως γίνεται κατανοητό, οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει τα χέρια όπως διέρρευσε, χωρίς να αποκλείεται αυτό να γίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το κυριότερο εμπόδιο έχει να κάνει με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων του και πώς ο ίδιος θα τα διασφαλίσει.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των επενδυτών, η ΠΑΕ ζητά από τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν τα χρέη προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ που φτάνουν τις 200 χιλιάδες ευρώ ή να δώσουν εγγυητική μέσω τραπέζης, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών. Αναμένουν την απάντησή τους και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Last modified onΤετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 14:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep