Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπάρχει θέληση, όχι αδιαφορία»

Ο Γκιγέρμος Όγιος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή μετά την ισοπαλία με τη Δόξα Δράμας.

Με δηλώσεις του, ο Αργεντινός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τόνισε ότι έδειξαν θέληση για να έρθει η νίκη και υπογράμμισε ότι ο Ηρακλής χρειάζεται ακόμη εξέλιξη σε πολλούς τομείς. Παράλληλα, δήλωσε ότι ο κόσμος είναι φυσιολογικό να έχει απαιτήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιγέρμο Όγιος:

«Αυτό το οποίο θα επιδιώξουμε να έχουμε σαν εικόνα, είναι δύσκολο να το φτάσουμε. Το αποτέλεσμα κρύβει πολλά πράγματα και δεν σου επιτρέπει να αναλύσεις σε βάθος αυτό που βλέπεις. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για την προσπάθειά τους, γιατί είχαν μία εβδομάδα δουλειάς, στην οποία έδειξαν προσοχή και ήταν συγκεντρωμένοι, και είχαν την ανησυχία για να βγουν μπροστά.

Με ικανοποιεί ότι προσπάθησαν να ενσωματώσουν μέρος της προπόνησης για να φτάσουν στο αποτέλεσμα. Με ικανοποιεί ότι μπήκαν στα αποδυτήρια έχοντας δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και ψυχικά και σωματικά.

Η ομάδα χρειάζεται εξέλιξη σε πολλούς τομείς. Να διατηρεί υψηλές εντάσεις στο παιχνίδι. Αυτό πρέπει να το πετύχουμε. Γνωρίζαμε ότι η αντίπαλη ομάδα θα κλεινόταν όλο και πιο πίσω και εμείς θα πιέζαμε ψηλά.

Θεωρώ ότι η ομάδα μου τους ανάγκασε να κλειστούν πίσω. Πρέπει να αυξήσουμε τις ικανότητές μας, την κυκλοφορία της μπάλας, να δημιουργούμε τους χώρους με πολλά μαρκαρίσματα, χρειαζόμαστε μεγάλη κίνηση όταν έρχεται η μπάλα στα πόδια μας. Κατά διαστήματα είδα την εικόνα που θέλω.

Με μία προσωπικότητα που ήταν σε καλό επίπεδο. Η ομάδα μου έδειξε ότι δεν άφησε την όρεξη και την επιθυμία να κυνηγήσει το αποτέλεσμα, το έψαξε, άλλες με το σωστό τρόπο, άλλες όχι.

Θέλαμε να νικήσουμε μέχρι το 94’, το δείξαμε ότι το θέλαμε. Ο αντίπαλος ήρθε εδώ έχοντας κάνει τη δική του δουλειά. Ο τρόπος του παιχνιδιού έκανε δύσκολο το δικό μας έργο.

Κατανοώ την κατάσταση που βρίσκονται οι οπαδοί μας, είναι φυσιολογικό να έχουν απαιτήσεις. Θέλω να τους δώσω ξεκάθαρο μήνυμα. Οι στόχοι για εμένα είναι ξεκάθαροι, όπως και των παικτών. Θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε την ποδοσφαιρική μας εξέλιξη.

Θα πάμε στια αθλητικές εγκαταστάσεις στη Μίκρα και η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει. Οι ποδοσφαιριστές έχουν τη θέληση να βοηθήσουν την ομάδα και να συνεχίσουν τη δουλειά. Υπάρχει πολύ μεγάλη θέληση. Για να το ξέρει και ο κόσμος, ο οποίος ίσως νομίζει ότι υπάρχει αδιαφορία.

Η προσπάθεια ήταν μεγάλη και δυστυχώς δεν συνδυάστηκε από το αποτέλεσμα. Και αυτό περικλείει πολλά πράγματα και επιτρέπει πολλά πράγματα».

Για τον Μπάμπα: «Δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος. Υστερούσαμε πολύ στην ένταση. Θέλουμε να κερδίσουμε χρόνο. Είχα εξειδικευμένη προπόνηση σε υψηλό ρυθμό σε όσους έμειναν εκτός αποστολής. Όλοι θέλουμε δουλειά. Θέλω να αυξήσω τις εντάσεις. Για να τους κερδίσω κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Το ποδόσφαιρο έχει πολλούς τρόπους. Το θέμα είναι πως το νιώθεις. Αν εγώ πρέπει μόνιμα να βλέπω την ομάδα να παίζει όπως δεν με ευχαριστεί δεν θα μπορούσα να είμαι προπονητής εδώ. Έχω ένα τρόπο παιχνιδιού με αρκετές εναλλακτικές.

Δεν έχουν να κάνουν με τον αρχικό μας στόχο. Ο ποδοσφαιριστής θα ξέρει πάντα τι θα κάνει στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει ο παίκτης να μην ξέρει τι κάνει στο γήπεδο. Με τα παιχνίδια βγάζεις συμπεράσματα. Ξεκινάμε να βγάζουμε συμπεράσματα με το που τελειώνει το παιχνίδι. Σήμερα κλείσαμε μία εβδομάδα δουλειάς. Πολλά από αυτά που δουλέψαμε προσπαθήσαμε να τα βελτιώσουμε. Το λάθος στο παιχνίδι θα το συγχωρέσω. Δεν θα συγχωρέσω την αδιαφορία».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ νωπό για να απαντήσω. Ακόμα σκέφτομαι το παιχνίδι. Ενημερώθηκα για την κλήρωση ερχόμενος εδώ. Θα απαντήσω μέσα από την εξέλιξη που θα έχει η ομάδα. Θα είναι όμορφα παιχνίδια. Αυτό που θα κάνω εγώ είναι να είναι η ομάδα έτοιμη όταν θα έρθουν αυτά τα παιχνίδια».

Για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα στο β' ημίχρονο: «Δεν συμφωνώ ότι δεν υπήρχε δίψα για τη νίκη. Κανείς δεν παράτησε την επιθυμία για νίκη. Ξεμείναμε από καύσιμα όμως. Η θέληση καμιά φορά δεν αρκεί. Από το πρώτο λεπτό εμείς βγήκαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε πως όσο περνάει ο χρόνος θα πρέπει να ρισκάρουμε.

Η ομάδα σε όλο το παιχνίδι είχε μεγάλη κόπωση. Ο αντίπαλος που αμύνεται δεν έχει τόσο μεγάλη κόπωση. Ισορροπεί τις γραμμές του και διαχειρίζεται διαφορετικά την κούραση. Όμως θεωρώ ότι ψάξαμε το γκολ. Τώρα πως φάνηκε τον καθένα δεν ξέρω. Ξέρω ότι το προσπάθησαν. Θέλουμε βελτίωση στο να ανοίγουμε άμυνες. Ότι είδατε είδα. Είμαι εδώ για να αυξήσω τις ικανότητες της ομάδας. Μέσα από αυτό θα έρθει η βελτίωση και θα προσθέσουμε στοιχεία στην ομάδα. Η ανησυχία και το άγχος δεν επέτρεψαν στην ομάδα να πάρει τη νίκη».

Ο Τάι από την πλευρά του δήλωσε: «Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη η στιγμή. Και αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να πούμε λιγότερα λόγια και να δουλέψουμε περισσότερο. Σίγουρα δείξαμε μια αλλαγή κι ίσως το παιχνίδι να είχε διαφορετική εξέλιξη αν δεν είχαμε δεχθεί γκολ στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του αντιπάλου. Με τον καινούργιο μας προπονητή, στον οποίο εύχομαι τα καλύτερα και σίγουρα θα μάθουμε από αυτόν, δουλέψαμε πολύ καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας και σίγουρα τα πράγματα θα αλλάξουν πάρα πολύ.

Επαναλαμβάνω χρειάζονται περισσότερη δουλειά και λιγότερα λόγια. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αλλάξουμε την κατάσταση».

Media

Last modified onΔευτέρα, 11 Νοέμβριος 2013 21:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep