Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Παρελθόν ο Τσώνης

Ο Τρύφωνας Τσώνης κατέθεσε προσφυγή σε βάρος του Φωστήρα για να μείνει ελεύθερος.

Προσφυγή σε βάρος του Φωστήρα κατέθεσε την Πέμπτη (07/11) ο Τρύφωνας Τσώνης, προκειμένου να διεκδικήσει την ελευθερία του και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο 21 ετών αμυντικός, για τον οποίο ο Φονέας πλήρωσε, προκειμένου να τον αποκτήσει το 2012, πανηγύρισε δύο ανόδους με τους «κιτρινόμαυρους» και, μάλιστα, τη σεζόν 2012-13 ήταν από τα βασικά στελέχη (21 συμμετοχές, 1 γκολ).

Στο τέλος της περσινής σεζόν ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεσμευόταν με συμβόλαιο και όπως δήλωσε στο flnews.gr: «Ευχαριστώ πολύ την προηγούμενη διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσε και από εκπαιδευόμενος υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά και τους οπαδούς, των οποίων η συμπεριφορά είναι εκπληκτική». Ωστόσο, από το περιβάλλον του εκφράστηκε παράπονο, γιατί φέτος δεν πήρε ευκαιρίες από τον Τζάκι Ματάισεν, με τον Βέλγο να τον ενημερώνει τον Οκτώβριο πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του. Σημειώνεται ότι ο Τσώνης συμπεριλήφθηκε στη 19άδα του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, όμως ούτε και εκεί πήρε χρόνο συμμετοχής.

Έπειτα από την κίνησή του να καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, θεωρείται πλέον παρελθόν και βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του.

Last modified onΠαρασκευή, 08 Νοέμβριος 2013 14:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep