Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Φάνηκαν οι απουσίες

Την ήττα με 1-0 από τον Εθνικό Γαζώρου γνώρισε ο Αγροτικός Αστέρας.
Καλύτερος από την ομάδα του Ευόσμου ήταν σε γενικές γραμμές ο Εθνικός Γαζώρου, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0, χάρη σε γκολ του Καλογιάννη με πλασέ στο 61'. Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν και νωρίτερα, και πιο συγκεκριμένα στο 55', ωστόσο ο Άγγος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.
Γενικότερα ο Αγροτικός Αστέρας είχε αρκετές απουσίες και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως οι «πράσινοι» απέδειξαν, παρά την ήττα, ότι είναι ένα πειθαρχημένο και καλοδουλεμένο σύνολο, το οποίο βέβαια φέτος θα στηριχτεί σε χαμηλό μπάτζετ και πολλά νέα παιδιά.
Εθνικός Γαζώρου: Παπαθανασίου, Κοσμίδης, Κουκόλης, Κώτσιας, Αβραμίδης, Άγγος, Μαχαιρούδης, Κωνσταντινίδης, Γαλακτερός, Καλογιάννης, Πεχλιβανίδης. Έπαιξαν και οι: Γιαννιώτης, Μάρος, Τάκας, Παλάσκας, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος.
Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Παπαδόπουλος (60΄ Τσάτσας), Μερεσιώτης (30΄ λ.τ. Βαφέας), Μαργαρίτης, Ασπρίδης, Σαμουηλίδης, Προβατίδης (75΄ Σολομωνίδης), Πετρίσεβιτς (60΄ Αβραμόπουλος), Οκουμούσης (60΄ Καπνίδης), Τσουκαλίδης, Σίνης (60΄ Σαχινίδης).
Last modified onΤετάρτη, 23 Νοέμβριος 2011 13:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep