Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οριακό με Βύζαντα

Να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα θέλουν στην Γλυφάδα την Δευτέρα απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων. Να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα θέλουν στην Γλυφάδα την Δευτέρα απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων.

Στη Γλυφάδα ψάχνουν το πρώτο τρίποντο τους και η αναμέτρηση της Δευτέρας με την ομάδα των Μεγάρων μοιάζει οριακή.

Μετά από έξι αγώνες στο πρωτάθλημα της Football League, η Γλυφάδα είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στους δύο ομίλους και η αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Βύζαντα είναι αρκετά σημαντική για το μέλλον της ομάδας και την προσπάθεια της να μην μείνει πίσω στο θέμα της παραμονής στην κατηγορία που είναι και ο στόχος της.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν παλέψει όλα τα ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα και αυτό είναι αρκετά σημαντικό για την ψυχολογία τους και την πίστη που δείχνουν στις ικανότητες τους.

Υπάρχει αισιοδοξία πως αυτή η προσπάθεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα φέρει και τους βαθούς, αφού μέχρι τώρα έχουν σκοράρει σε αρκετά ματς και δείχνουν πως παρότι ξεκίνησαν τελευταίοι την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα έχουν την υποδομή για να πετύχουν τους στόχους τους.

Last modified onΠέμπτη, 07 Νοέμβριος 2013 21:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep