Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τη δουλειά μου και μόνο…»

Ο Θωμάς Γράφας μίλησε για τους υψηλούς στόχους του Ηρακλή Ψαχνών.

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Live Sport» παραχώρησε ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Θωμάς Γράφας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δυσπιστία με την οποία υποδέχτηκαν ορισμένοι την πρόσληψή του στον πάγκο. Όπως ανέφερε σχετικά: «Δεν έχω να απαντήσω σε τίποτα από αυτά. Αυτό που έχω να πω είναι ότι θέλω να κάνω τη δουλειά μου και μόνο αυτό. Οι στόχοι είναι αρκετά υψηλοί, το ίδιο και δικές μου προσδοκίες, αλλά το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος».

Για την πρόκριση στους «16» απέναντι στη Βέροια είπε: «Αντιμετωπίσαμε μια πάρα πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, η οποία δικαίως βρίσκεται στη Super League. Ήμασταν συνειδητοποιημένοι πριν από το ματς και, παρότι η ομάδα είχε ένα καλό σκορ από το πρώτο παιχνίδι, γνωρίζαμε ότι η Βέροια είναι το φαβορί. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ξέραμε ότι πρέπει να είμαστε τακτικά πολύ καλοί στην άμυνα για να πάρουμε την πρόκριση. Αυτό αποδείχτηκε στο δεύτερο μέρος όταν ρίσκαρε η Βέροια για να κάνει την ανατροπή. Φανήκαμε πολύ πειθαρχημένοι και περάσαμε.

Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για την εικόνα της ομάδας το ότι περάσαμε στη φάση των ‘16’ του Κυπέλλου. Η ομάδα των Ψαχνών έχει ποδοσφαιριστές με την απαιτούμενη εμπειρία που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις. Όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε: «Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Πολλές φορές κάνουμε λανθασμένες εικασίες. Να μη βιαστούμε να γίνουμε προφήτες».

Last modified onΣάββατο, 02 Νοέμβριος 2013 15:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep