Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όταν θέλει, είναι... Ηρακλής!

Παλικαρίσια πρόκριση (2-2) του Ηρακλή απέναντι στην Ξάνθη.

Το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Καυτανζόγλειο έδινε στον Ηρακλή ένα ελαφρύ προβάδισμα απέναντι στη Skoda Ξάνθη. Το εμπόδιο δεν ήταν αξεπέραστο, αλλά οι ενδείξεις δεν ήταν υπέρ του. Άσχημο κλίμα μετά τις «χλωμές» εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο μέχρι να αφιχθεί ο Γκιγέρμο Όγιος.

Οι Ακρίτες ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα στο 30' με κεφαλιά του Μάνταλου και τρία λεπτά μετά ο ίδιος με πλασέ έκανε το 2-0 και έδωσε στους γηπεδούχους το προβάδισμα. Ο Ηρακλής, όμως απέδειξε ότι... όταν θέλει παίρνει το ρόπαλο και δεν ξεχωρίζει αντιπάλους.

Παρά το ψυχολογικό βάρος μπροστά στην πιθανή νέα αποτυχία, οι Θεσσαλονικείς κυνήγησαν το γκολ και στο 77' ο Σιατραβάνης μετά από μπαλιά του Κοντοδήμου μείωσαν σε 2-1! Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 90' ο Πουρτουλίδης αμαρκάριστος, με γκολ - καρμπόν διαμόρφωσε το 2-2 και χάρισε στον Γηραιό το εισιτήριο για τους «16»!

Skoda Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κάλβο (69' Σολτάνι), Μάνταλος, Φλίσκας, Γούτας, Σολάρι, Μαρίν (85' Ράνος), Χοσέμι, Βασιλακάκης (85' Εστράδα).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γ. Καραίσκος-Φ. Γκιζέλης): Κηπουρός, Σαββίδης, Λίμα, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Σιατραβάνης, Κυριάκος (46' Ματσούκας), Μπάμπα (66' Πουρτουλίδης), Μπριλάκης, Ονουάτσι (73' Χιονίδης), Τσιλιανίδης.

Last modified onΠέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep