Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άντεξαν και πέρασαν τα Ψαχνά!

Η «Βασίλισσα του Βορρά» νίκησε 2-1 τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά η ομάδα της Εύβοιας προκρίθηκε στους «16».

Το 3-1 του πρώτου αγώνα αποδείχτηκε αρκετό για τον Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα της Εύβοιας ηττήθηκε στη Βέροια με 2-1, ωστόσο ήταν αυτή που τσεκάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι στη μακεδονική πόλη ήταν συναρπαστικό και μέχρι και το τελευταίο λεπτό η αγωνία χτυπούσε κόκκινο. Μόλις στο 12' οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Μρντάκοβιτς.
Στο 33' ο Ηρακλής Ψαχνών ισοφάρισε με τον Νικολόπουλο και στο ντεμπούτο του ο Θωμάς Γράφας είδε την ομάδα του να πατά ακόμα πιο γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Μάλιστα στο 49' το σουτ του Κοιλιάρα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Λόπεζ. Αν η μπάλα έμπαινε στα δίχτυα, τότε τα πάντα θα είχαν κριθεί. Και αφού δεν συνέβη αυτό, οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν δεύτερο γκολ στο 87, με τον Καλτσά. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά. Η Βέροια σφυροκόπησε την εστία του Αθανασόπουλου, που σε αρκετές στιγμές στάθηκε τυχερός. Όπως για παράδειγμα στο 90'+4'. Ο Μπεν από αριστερά έβγαλε τη σέντρα, ο Μάνος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Διά γυμνού οφθαλμού ήταν εξαιρετικά αβέβαιο να λεχθεί αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος μετά το οριζόντιο, ωστόσο τα ριπλέι έδειξαν ότι σωστά ο ρέφερι συνέχισε τον αγώνα και δεν υπέδειξε γκολ.

ΒΕΡΟΙΑ (Στέφαν Στόικα): Λόπεζ, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας (67' Ντα Κόστα), Σισοκό, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (68' Μάνος), Σιόντης, Ζεζίνιο, Ρίος (52' Καλτσάς), Μπεν, Μρντάκοβιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Λάμπρου, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας (90' Ντελέκος), Πατσατζόγλου, Τσιμότζι (90'+3' Γεμίσης), Γκμπαγκουιντί, Κρητικός (61' Τριανταφύλλου).

Last modified onΠέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep