Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποκλεισμός... γιορτή!

Ο Φωκικός ηττήθηκε 5-3 από τον Ολυμπιακό στην Άμφισσα και αποχαιρέτησε για φέτος το Κύπελλο!

Το 5-1 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στον Φωκικό. Η βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό είχε βάλει πρόωρο τέλος στα όνειρα της ομάδας της Άμφισσας για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς της να δώσουν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο και να δουν από κοντά τη σπουδαία γι' αυτούς αναμέτρηση. 

Το τελικό 3-5 δείχνει ότι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν και πολύ στο μυαλό τους την άμυνα. Και ο Φωκικός ωστόσο δεν είχε καμία απολύτως διάθεση να κλειστεί πίσω. Βγήκε μπροστά από το ξεκίνημα και είχε την απίστευτη χαρά να προηγηθεί, με τον Φράγκο (9')! Με τον ίδιο παίκτη δηλαδή που είχε σκοράρει και στο Φάληρο. Δεν κράτησαν για πολύ οι χαρές στην Άμφισσα, καθώς πέντε λεπτά μετά, στο 16', ο Φουστέρ έγραψε το 1-1.

Από εκείνο το διάστημα μέχρι το 45' οι Πειραιώτες είπαν να δείξουν τις επιθετικές τους αρετές και με τέρματα των Βάις (23'), Ολαϊτάν (25') και Εντινγκά (33') ανέβασαν τοιν δείκτη του σκορ στο 1-4. Ο Φωκικός μπήκε στο δεύτερο μισό με διάθεση να μειώσει και το πέτυχε στο 51' με τον Ράντι. Στο 76' ήρθε και τρίτο γκολ για την ομάδα της Άμφισσας, αυτή τη φορά με ωραίο σουτ του Ομάρ. Εντέλει η τελευταία λέξη ανήκε στον Ολυμπιακό, που με καταπληκτικό σουτ του Παπασάββα (86') έγραψε το τελικό 3-5!

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γ. Κούτσης) Λαντζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Καλαγκάνης, Πολυχρονάκης, Αλά, Σκαρίμπας (68' Ζαχαρόπουλος), Τζέκος, Θέος (72' Γεωργουσόπουλος), Άλβαρεζ (89' Κυριάκης), Ράντι, Φράγκος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ) Μέγιερι, Σαλίνο (63' Παπάζογλου), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μεντζανί, Βούρος, Εντινγκά (46' Παπασάββας), Γιαταμπαρέ, Φουστέρ (46' Σάλιακας), Βάις, Ολαϊτάν, Σέποβιτς.

Last modified onΤετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 22:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep