Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απίστευτη πρόκριση με Κασμερίδη!

Ο γκολκίπερ, Αλέξανδρος Κασμερίδης έστειλε τον Αστέρα Μαγούλας στους «16» απέναντι στον Λεβαδειακό (3-2)!

Με ήρωα τον Αλέξανδρο Κασμερίδη ο Αστέρας Μαγούλας γνώρισε την πιο γλυκιά ήττα (3-2) της ιστορίας του απέναντι στον Λεβαδειακό και προκρίθηκε στους «16» το Κυπέλλου! Η ομάδα της Δυτικής Αττικής αν και παρατάχθηκε ουσιαστικά χωρίς προπόνηση στη Λιβαδειά λογω του γηπεδικού προβλήματος που αντιμετωπίζει, κλήθηκε να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 του πρώτου αγώνα και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κασμερίδης με απίστευτη κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-2 και έστειλε τον Αστέρα στα ουράνια!

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο 25’ με τον Ορτέγκα και στο 47’ ο Ροτζέριο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 83’ ο Νόνης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 και όλα έδειχναν ότι θα έστελνε το ματς στην παράταση. Ωστόσο, στο 87’ ο Μπούστο με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-1 και έγειρε τη ζυγαριά στους Βοιωτούς. Η έκπληξη, όμως ήταν διπλή στο 90+2’! Ο Στρατάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο γκολκίπερ Κασμερίδης με άπιαστη κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-2 και έστειλε στους «16» τον Αστέρα Μαγούλας!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Μάγκας, Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Κονέ, Σκέμπης (68' Νικολακάκης), Γιάντσης (81' Μπούστο), Μάρτινς, Μάντζιος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος (64' Γκόγκας), Στρατομήτρος, Κοτίτσας, Νόνης, Τριάντος, Έβερετ, Κάστρο, Πολίτης, Κορνελάτος, Δημητριάδης (80' Στρατάκης).

Last modified onΤετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 17:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep