Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΠΑΣ... σπίτι σου!

Ο Αιγινιακός νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του κυπέλλου.

Στο πρωτάθλημα δεν έχει βρει τον αληθινό του εαυτό, στο κύπελλο ωστόσο απέδειξε ότι δίκαια αποτελεί υπολογίσιμο σύνολο. Στον Αιγινιακό η αναφορά, που νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αιγίνιο και με το 0-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στους «16» του θεσμού. Σκόρερ για την ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη ο Τσβέταν Τσουρλίνοφ, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, στο 24', νίκησε τον Αμπάρη.

Είναι η δεύτερη έκπληξη για τον Αιγινιακό, ο οποίος την περσινή σεζόν που συμμετείχε για πρώτη φορά στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος, απέκλεισε τον Εργοτέλη, που ήταν στην Football League, ενώ η ομάδα της Πιερίας ήταν στην τρίτη κατηγορία. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, καθώς οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και δεύτερο γκολ, την ίδια ώρα που η ομάδα της Ηπείρου δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πήγε νωρίς... σπίτι της.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Κιβρακίδης (65' Καρακατσάνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Γεωργίου, Πετκάκης, Χατζής, Φαμπίνιο, Πέντα, Δεμηρτζόγλου (54' Μιτρόφ), Τσουρλίνοφ (75' Ζούρκος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάββας Παντελίδης): Αμπάρης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς (81' Αυγενικού), Κεϊτά, Κοροβέσης, Βίλα (35' λ,τ. Ντε Βιντσέντι), Κρητικός (59' Βισέντο), Ίλιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).
ΒΟΗΘΟΙ: Χαδήμογλου - Πάτρας (Μακεδονίας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Γ. Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep