Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Μη φοβηθείτε τον Ολυμπιακό»

Ο Φωκικός θα δώσει τα πάντα για να αφήσει ικανοποιημένο τον κόσμο του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Τα προβλήματα τραυματισμών έχουν πλήξει τον Φωκικό το τελευταίο διάστημα και ο Γιώργος Κούτσης είναι υποχρεωμένος να βρει λύσεις στο πρωτάθλημα, αλλά και στο κύπελλο. Την Τετάρτη (29/10) η ομάδα της Άμφισσας δίνει τον πολύ σπουδαίο αγώνα με τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς του 5-1 στο Καραϊσκάκη. Ασφαλώς και περιθώρια πρόκρισης δεν υπάρχουν, όμως στον Φωκικό θα κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους που θα βρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο και θα στηρίξει την ομάδα.
Ο Έρικ Γουόρντεν λοιπόν αποτελεί το τελευταίο «θύμα» τραυματισμού και δεν θα αγωνιστεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Το ίδιο ισχύει και για τους Ασίγκμπα, Σταματέρη και Μελίσσα. Ο Κούτσης μίλησε στους παίκτες για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες και τους ανέφερε: «Πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν πρέπει να αγχωθείτε, ούτε και να φοβηθείτε επειδή παίζουμε με τον Ολυμπιακό».
Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Λανζάνο, Γκιμούσης Σκαρίμπας, Πολυχρονάκης, Πεχλιβανόπουλος, Κοτσόκολος, Ράντι, Φράγκος, Καλαγκάνης, Αλβάρεζ, Ζαχαρόπουλος, Γεωργουσόπουλος, Κυριάκης, Θέος, Τζέκος, Λέσσι, Άλλα, Κλήμης, Καραμπελούσης.

Last modified onΤρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 18:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep