Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο... πόδι η Καρδίτσα

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας για τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (30/10, 20.30) με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η διοίκηση έχει τυπώσει 2.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την ΠΑΕ, δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά όσοι θελήσουν θα μεταβούν μεμονωμένα και θα φιλοξενηθούν στη γωνία του πετάλου.

Το δελτίο Τύπου:

«Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι στην τιμή των 15 ευρώ στη σκεπαστή εξέδρα και στα 10 ευρώ στο πέταλο.

- Δεν θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας και του υφυπουργού Αθλητισμού οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη.

- Όσοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα θα πάρουν το εισιτήριό τους από το Στάδιο και θα φιλοξενηθούν στη γωνία της εξέδρας - πετάλου

- Δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας και κάθε είδους ελευθέρας για το εν λόγω παιχνίδι αφού είναι στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι ηλικίας 12 ετών και κάτω με απόφαση της διοίκησης θα εισέρχονται δωρεάν.

- Τα φοιτητικά και μαθητικά εισιτήρια είναι στα 10 ευρώ και θα εκδίδονται μόνο με την έκδοση του φοιτητικού πάσο (φοιτητές) και της αστυνομικής ταυτότητας (μαθητές).

- Οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν το πέταλο (10 ευρώ το εισιτήριο) θα προσέρχονται από την πλευρά της Λαρίσης όπου θα υπάρχει ανοιχτό εκδοτήριο, ενώ οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν το ματς από τη σκεπαστή (15 ευρώ το εισιτήριο) θα εισέρχονται από την πλευρά του Κολυμβητηρίου.

- Το παιχνίδι ξεκινάει στις 8.30 μ.μ. δεν θα ισχύουν αριθμημένες θέσεις στις εξέδρες και είναι καλό οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

- Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας για το πρωτάθλημα θα μπορούν να κάθονται στις θέσεις που καταλαμβάνουν στους αγώνες πρωταθλήματος επιδεικνύοντας την κάρτα τους και καλό είναι να την έχουν μαζί τους.

- Η προπώληση εισιτηρίων του αγώνα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας (Κεντρική Πλατεία - 5ος όροφος) από μέλη του διοικητικού συμβουλίου από το βιβλιοπωλείο "ΣΕΛΙΔΕΣ" από το εργοστάσιο "Συρματουργία Πέτρου", από το Kafe People στο Μουζάκι, απο το kafe Calcio και από την εφημερίδα "ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ"».

Last modified onΤρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep