Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δικαιώθηκε η υπομονή μας»

Ο Μάκης Παπαδόπουλος μίλησε για την υπομονή που έδειξαν οι οπαδοί, αλλά και η διοίκηση του Αχαρναϊκού και την στήριξη που έδωσαν στην ομάδα.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Αχαρναϊκού μετά τη νίκη (3-0) σε βάρος του Βύζαντα δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Βύζαντα για την φιλοξενία, εύχομαι να έχουμε καλή συνέχεια. Ξέρω ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλους. Στο σημερινό παιχνίδι ήρθαμε αποφασισμένοι, ξέραμε ότι είμαστε στην ίδια μοίρα με τον Βύζαντα βαθμολογικά, να πάρουμε το παιχνίδι.

Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σε συγκεκριμένα πράγματα που αφορούσαν καθαρά την ηρεμία της ομάδας γιατί μετά το προηγούμενο ματς υπήρξε ένα μεγάλο χάσιμο γιατί οι παίκτες αισθάνθηκαν πολλή πίεση. Καταφέραμε να είμαστε ήρεμοι. Θεωρώ ότι κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα του αγώνα. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και να έχουμε μεγαλύτερη υπομονή στα παιχνίδια μας. Η ομάδα μας συνεχίζει με την λογική και φιλοσοφία, όπως ξεκινήσαμε με τον κ. Στράντζαλη, ότι θα πρέπει να γίνουμε ομάδα Β’ εθνικής. Ο Βύζας είναι ομάδα Β’ εθνικής. Είναι όλα αυτά τα χρόνια στην Β΄ εθνική, είναι έμπειρη ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον δρόμο του.

Πρέπει παράλληλα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε και στα Μέγαρα για να στηρίξει την ομάδα και τους ανθρώπους της διοίκησης. Είναι σημαντικό πως σε όλο αυτό το διάστημα στήριξαν την ομάδα και έδειξαν την υπομονή που έπρεπε για να βγει η δουλειά που γίνεται όλο αυτό το διάστημα, τόσο με τον Γιώργο Στράντζαλη, όσο και στις εβδομάδες που ακολούθησαν».

Last modified onΚυριακή, 27 Οκτώβριος 2013 23:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep