Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Tο κυνηγητό θα συνεχιστεί και φέτος»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Γιώργος Μανταίος Ο Γιώργος Μανταίος

Αιχμηρή τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΑΕΛ, Γιώργου Μανταίου.

 

Ο Γιώργος Μανταίος σε δηλώσεις του στη Ραδιοφωνία Κισσάβου 97,8, τόνισε πως η μάχη για την ΑΕΛ δεν ολοκληρώθηκε ακόμη, ωστόσο παραδέχθηκε πως οι Βυσσινί θα διεκδικήσουν την επιστροφή τους στη Superleague μέσω της συμμετοχής τους στη Football League. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ο αγώνας στα πολιτικά δικαστήρια θα σταματήσει εδώ, από τη στιγμή που υπάρχουν διαφυγόντα κέρδη. Από εκεί και πέρα ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Θεσσαλών μίλησε εκ νέου με σκληρά λόγια για την αθλητική δικαιοσύνη, εξέφρασε το φόβο του ότι η ΑΕΛ θα βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο αδίστακτων ανθρώπων, ξεκαθαρίζοντας όμως πως οι διοικούντες την ομάδα είναι αποφασισμένοι να την προστατέψουν με οποιοδήποτε κόστος.


Ο Γιώργος Μανταίος μεταξύ άλλων ανέφερε:

 

 

 

«Θα ήταν μια παραφωνία, εάν η επιτροπή αποφάσιζε να απονείμει δικαιοσύνη. Η ίδια επιτροπή απεφάνθη να μείνει στη Σούπερ Λίγκ ο Αστέρας που έπεσε βαθμολογικά και αποφάσισε άλλα για την ΑΕΛ και τον Πανσερραϊκό που επίσης έπεσαν βαθμολογικά. Είναι ξεκάθαρο ότι, λειτουργεί με «δύο μέτρα και δύο σταθμά». Γνωρίζαμε ότι υπάρχουν δυνάμεις στην ΕΠΟ που δεν επιθυμούσανε την κάθαρση. Υπήρχε εξ΄ ορισμού μια άνιση μάχη για την ΑΕΛ από τις 10 Αυγούστου όταν βγήκε η «απόφαση τραβεστί» για την αφαίρεση βαθμών Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας».

 

 


Για την επόμενη μέρα:  «Οτιδήποτε νεότερο υπάρξει θα υπάρξει στα πολιτικά δικαστήρια για διαφυγόντα κέρδη, αλλά στο απώτερο μέλλον. Δεν υπάρχει θέμα περί αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου. Είναι καθαρά μια απόφαση που δεν αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα πρέπει επιτέλους να συγκεντρωθούμε στο αίτημα του Κόουλμαν που αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και το πώς όλοι μας θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ΑΕΛ να επιστρέψει άμεσα στη Σούπερ Λίγκ. Θέλω να πω, όμως, ότι σαν ΑΕΛ  φοβόμαστε ότι το κυνηγητό θα συνεχιστεί και φέτος. Παρ’ όλα αυτά αν επιτρέψουμε να συμβούν όσα επιτρέψαμε κατά την περυσινή περίοδο στο Αρένα, θα είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι εάν δεν καταφέρουμε να προφυλάξουμε την ΑΕΛ υπό το οποιοσδήποτε κόστος. Έστω και αν ξέρουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και έρχονται να σου δημιουργήσουν προβλήματα».


Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα: «Διαπραγματευόμαστε και με ελεύθερα κανάλια (όχι τη ΝΟVA) και με τον ΟΤΕ ΤV που έχει τα δικαιώματα της Β’ Εθνικής. Θα επιλέξουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή για την ΑΕΛ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep