Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Να χάσω και 5-0, αλλά καθαρά»

O Λουτσιάνο ντε Σόουζα μίλησε για τα λάθη του διαιτητή που έκριναν το αποτέλεσμα. O Λουτσιάνο ντε Σόουζα μίλησε για τα λάθη του διαιτητή που έκριναν το αποτέλεσμα.

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις του Τσαμούρη, την αποβολή του Σμυρλή με δύο κίτρινες για θέατρο και τόνισε πως δέχεται την ήττα, αλλά χωρίς λάθη από τον διαιτητή. 

«Η διαιτησία δεν μειώνει τη νίκη της, ούτε την προσπάθεια της όλο αυτό. Δεν είναι άδικα στη θέση που βρίσκεται. Είναι κρίμα, όμως, επειδή αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι κάποια στιγμή θα γίνει το ίδιο και για την Επισκοπή»

Για τα λάθη της διαιτησίας που χαλάνε την μαγεία του ποδοσφαίρου και κάνουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του να λυγίζουν και να κλαίνε στα αποδυτήρια, μίλησε ο τεχνικός της Γλυφάδας Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μετά την ήττα (2-0) από την Επισκοπή.

«Βρίσκομαι σε μια νέα ομάδα, όπου μπορείς να κάνεις ωραία πράγματα και να παίξεις ποδόσφαιρο. Εύχομαι ότι καλύτερο για την ομάδα της Επισκοπής που ξέραμε πως θα είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε. Μια ομάδα που ήταν ψηλά στην βαθμολογία, σε αντίθεση με εμάς που είχαμε μόνο ένα βαθμό. Δεν θέλω να κατηγορήσω ανθρώπους σήμερα, αλλά ντρέπομαι για αυτούς τους ανθρώπους, κυρίως επειδή είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου.

Την Δευτέρα πήγα στο γήπεδο για να παρακολουθήσω την αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Πανηλειακό και παρατήρησα πως υπήρξε πάρα πολύ καλή διαιτησία. Κάτι τέτοιο θα θέλαμε και εμείς για αυτό το παιχνίδι και ας μας κέρδιζε η Επισκοπή. Δεν μειώνει τη νίκη της, ούτε την προσπάθεια της όλο αυτό. Δεν είναι άδικα στη θέση που βρίσκεται. Είναι κρίμα, όμως, επειδή αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι κάποια στιγμή θα γίνει το ίδιο και για την Επισκοπή". "Πραγματικά δεν με πειράζει να χάσουμε 5-0. αλλά να είναι σωστή η διαιτησία και η ομάδα. Δεν μπορείς να μπαίνεις στα αποδυτήρια και να βλέπεις τα παιδιά να κλαίνε. Να αξίζει να χάσω και να το δεχθώ, αλλά όχι ένας άνθρωπος να χαλάσει αυτό το παιχνίδι. Να χάσω 5-0, αλλά με σωστή διαιτησία».

Μιλάτε για την άσχημη διαιτησία και την αποβολή του Σμυρλή, ενώ δεν είχε αποβληθεί στο πρώτο ημίχρονο ο τερματοφύλακας της Επισκοπής;

«Πραγματικά δεν με πειράζει να χάσουμε 5-0, αλλά να είναι σωστή η διαιτησία και η ομάδα. Δεν μπορείς να μπαίνεις στα αποδυτήρια και να βλέπεις τα παιδιά να κλαίνε. Να αξίζει να χάσω και να το δεχθώ, αλλά όχι ένας άνθρωπος να χαλάσει αυτό το παιχνίδι. Να χάσω 5-0, αλλά με σωστή διαιτησία».

Last modified onΣάββατο, 26 Οκτώβριος 2013 23:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep