Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα «ευχαριστώ» του Πανηλειακού

Ο Πανηλειακός εξέδωσε ευχαριστήριες ανακοινώσεις για το ματς με την Καλλιθέα.

Μέσω του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, Βασίλη Γκαγκάτση, ο Πανηλειακός ευχαρίστησε την Καλλιθέα για τη φιλοξενία της, τους φιλάθλους του για τη συμπαράστασή τους και το αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Αναλυτικά:

Ευχαριστήριο προς ΠΑΕ Καλλιθέα:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την Π.Α.Ε. Καλλιθέα για την καταπληκτική φιλοξενία που έτυχε η ομάδα του Πανηλειακού στον αγώνα με την ομάδα της Καλλιθέας στις 21/10.

Η Π.Α.Ε. Πανηλειακός θα χαρεί να ανταποδώσει τη φιλοξενία στον 2ο γύρο του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής στην ομάδα της Καλλιθέας , στον εντός έδρας αγώνα στον Πύργο».

Ευχαριστήριο προς ΑΤ Καλλιθέας:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά το Α.Τ. Καλλιθέας για την άψογη τήρηση των μέτρων ασφαλείας και ειδικά τον Αστυνομικό Διευθυντή κύριο Φιλίππου καθώς και όλους τους άνδρες της Αστυνομικής δύναμης».

Ευχαριστήριο προς τους οργανωμένους φιλάθλους:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τους οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ στον αγώνα με την Καλλιθέα στις 21/10 που για άλλη μια φορά στήριξαν την ομάδα με συγκλονιστικό τρόπο, με άψογη και κόσμια συμπεριφορά και έδωσαν το « παρών» και τη στήριξή τους σε αγώνα εκτός έδρας.

Ευχαριστούμε θερμά έναν-έναν τους πάνω από 200 φίλους του Πανηλειακού που για μία κόμη φορά πρόσφεραν την συμπαράσταση στην ομάδα και στήριξαν από την αρχή έως το τέλος την προσπάθεια των παικτών και το ζεστό τους χειροκρότημα στο φινάλε ήρθε να απαλύνει την πίκρα για την ήττα.

Ο κόσμος του Πανηλειακού είναι μοναδικός, στηρίζει από την αρχή αυτή την ομάδα και την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει και υποσχόμαστε να ανεβάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε .

Εκ μέρους της διοίκησης:

Ο Γενικός και εκτελεστικός διευθυντής,

Βασίλης Γκαγκάτσης».

Last modified onΠέμπτη, 24 Οκτώβριος 2013 11:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep