Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δεν αξίζει τον κόπο να μιλάς»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Αχαρναϊκού, Μάκης Παπαδόπουλος, ήταν έξαλλος με την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε στο γήπεδο από τον διαιτητή.

Δεν αξίζει τον κόπο να μιλάς τελικά για τέτοια παιχνίδια και κατασάσεις. Είμαστε οικογένεια και δε μπορούμε να ανεχθούμε κάποια πράγματα. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να μιλήσουμε για τον βοηθό που ήταν ακριβώς μπροστά από τον πάγκο μας και μας έβριζε, όλο τον πάγκο μας συνέχεια με πολύ άσχημες εκφράσεις.

Για διαιτησία που δεν βλέπεις από ερασιτέχνες διαιτητές, ούτε στα πρωταθλήματα υποδομής έκανε ο υπηρεσιακός τεχνικός του Αχαρναϊκού, Μάκης Παπαδόπουλος. 

«Θα μπορούσα να μιλήσω για την μεγάλη νίκη που πέτυχαν σήμερα οι παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών. Να ζητήσω συγνώμη σε οποιονδήποτε μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα οι δηλώσεις μου. Θεωρώ, όμως, πως δεν αξίζει τον κόπο να μιλάς τελικά για τέτοια παιχνίδια και κατασάσεις. Εμείς γνωρίζαμε πως ερχόμασταν από ένα αρνητικό σερί, αλλά είχαμε δουλέψει πολύ ως ομάδα και με τον Στράντζαλη, αλλά και τον Γιάγκο. Είμαστε οικογένεια και δε μπορούμε να ανεχθούμε κάποια πράγματα. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να μιλήσουμε για τον βοηθό που ήταν ακριβώς μπροστά από τον πάγκο μας και μας έβριζε, όλο τον πάγκο μας συνέχεια με πολύ άσχημες εκφράσεις. Τι ακριβώς να συζητήσω για όλα αυτά; Μας έδειξε κόκινη κάρτα στον Παραρά, ενώ πριν έχει πάρει παίκτης του Ηρακλή Ψαχνών την μπάλα με το χέρι και δεν έχει δείξει ούτε κίτρινη. Δεν έχει να κάνει με τον Ηρακλή Ψαχνών που είναι μια συγκροτημένη ομάδα, μαζεμένοι, οργανωμένοι σε όλα τα επίπεδα. Εμείς σαν νεοφώτιστοι βλέπουμε πως πρέπει να συμπεριφερθούμε. Θα μπορούσα να μιλήσω πιο σκληρά για την απίστευτη εικόνα που ήρθε μόνο και μόνο από την διαιτησία».

Μας έβγαζε κάρτες για το παραμικρό και μας στοίχησε σε ένα πέσιμο στην περιοχή του Ογκουνσότο. Με αυτό τον τρόπο απαγορεύεις στον ποδοσφαιριστή να πέσει, ας μας το εξηγήξσουν πότε πρέπει να πέφτεις και τι σημαίνει να κάνεις θέατρο. Δεν ζήτησε πέναλτι για να του δείξει κόκκινη, ήταν μια διεκδίκηση στην περιοχή και έπεσε.

Στην κόκκινη κάρτα του Παραρά τι έγινε;

«Ο διαιτητής έβγαλε κόκκινη κάρτα για βίαιο μαρκάρισμα από πίσω. Μας έβγαζε κάρτες για το παραμικρό και μας στοίχησε σε ένα πέσιμο στην περιοχή του Ογκουνσότο. Με αυτό τον τρόπο απαγορεύεις στον ποδοσφαιριστή να πέσει, ας μας το εξηγήξσουν πότε πρέπει να πέφτεις και τι σημαίνει να κάνεις θέατρο. Δεν ζήτησε πέναλτι για να του δείξει κόκκινη, ήταν μια διεκδίκηση στην περιοχή και έπεσε. Μπορεί να ήταν πέναλτι, μπορεί και όχι, υπήρχε μεγάλη απόσταση από τον πάγκο. Τέτοια διαιτησία δεν την βλέπεις ούτε στις υποδομές που δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια. Η νίκη του Ηρακλή Ψαχνών ήταν δίκαιη από πλευράς απόδοσης».

Last modified onΔευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 01:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep