Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Υπάρχει μεγάλη πίεση»

Προβληματισμένος ο Σίνισα Γκόγκιτς από τα τελειώματα των φάσεων εκ μέρους των παικτών του στο ματς με τα Γιαννιτσά.

Ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Σήμερα είχαμε καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Χάσαμε ευκαιρίες. Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που δεν μου άρεσε. Ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι η μπάλα αν δεν την βάζεις μέσα σε τιμωρεί. Χάσαμε απίστευτες ευκαιρίες. Αν είσαι μπροστά από τον τερματοφύλακα και δεν μπορεί να σκοράρεις, τότε αυτό είναι πρόβλημα. Με βάζει σε σκέψεις. Είχαμε ρυθμό, είχαμε πίεση ελέγχαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε από το πρώτο μέρος τον αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, την εμφάνιση, όχι όμως από τα τελειώματα».
Για το γεγονός ότι πολλοί παίκτες μιλούσαν αναμεταξύ τους μέσα στο παιχνίδι, είπε: «Είναι καλό οι παίκτες να μιλάνε μεταξύ τους. Υπάρχει ένταση. Δεν πρέπει όμως να σταματούν το παιχνίδι όταν παίζετε αυτό και να μιλάνε. Εκανα παρατήρηση μέσα στο παιχνίδι στον Πουρτουλίδη για το ότι μιλούσε. Υπάρχει πίεση. Οι παίκτες δεν έχουν δώσει ακόμα αυτό που μπορούνε και αυτό ίσως τους δημιουργεί κάποιο άγχος».
Σε ερώτηση για τους Βουτσιά και Χιονίδη που τους έδωσε την ευκαιρία στο σημερινό παιχνίδι, τόνισε: Έχουμε 27 παίκτες. Ολοι θα πάρουνε ευκαιρίες. Ο Πασχάλης (σ.σ. Βουτσιάς) ήταν πολύ καλός στις προπονήσεις. Ήμουν άδικος μαζί του. Έπρεπε να τον πάρω πιο νωρίς σε αποστολή. Λόγω τακτικής όμως τον άφηνα έξω. Πρέπει όλα τα παιδιά να δουλεύουνε και θα πάρουνε την ευκαιρία τους. Να είναι βέβαιοι γι' αυτό».
Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΚυριακή, 20 Οκτώβριος 2013 20:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep