Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ευχαριστίες και… απειλές

 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αγροτικός Αστέρας

 

 

Μία ημέρα μετά την αθώωσή της και την παραμονή στη Football League η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαρίστησε το νομικό επιτελείο, που υπεράσπισε με επιτυχία την ομάδα του Ευόσμου. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος εκείνων που έκαναν «πόλεμο» στους «πράσινους» όλο αυτόν τον καιρό.

 

Αναλυτικά ανέφερε:

 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ μετά την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που την αθωώνει και την απαλάσσει από κάθε κατηγορία σχετικά με την υπόθεση των "στημένων" αγώνων, ευχαριστεί ιδιαίτερα τους Νομικούς Συμβούλους κ.κ. Χατζηιωάννου Ευάγγελο, Χατζηιωάννου Κωνσταντίνο και Γεωργόπουλο Σταύρο, οι οποίοι σταθήκαν αρωγοί της προσπάθειας και βοήθησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να αποδειχθεί περίτρανα η αθωότητα της.

 

Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  της ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ αισθανόμαστε απολύτως δικαιωμένοι, διότι αποδείχτηκε και εντός των αιθουσών των Αθλητικών Δικαστηρίων, ότι η λασπολογία και η μεθόδευση από κάποιους συγκεκριμένους κύκλους έπεσαν στο κενό.

 

Επιφυλασσόμεθα στο άμεσο μέλλον να προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειές μας, για την αποκατάσταση της ηθικής και του ονόματός μας».

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep