Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή και αντίο

Μειώθηκε η ποινή του Στέργιου Δημόπουλου και υπολογίζεται από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Λύθηκε το συμβόλαιο του Νίκου Φλιούκα.

Η θεσσαλική ομάδα κέρδισε την έφεση που κατέθεσε σχετικά με την ποινή των τριών αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Στέργιο Δημόπουλο για την αποβολή του στο ματς με τη Δόξα Δράμας. Μειώθηκε σε μία και πλέον ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος εξέτισε την ποινή του στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με την Καβάλα, υπολογίζεται για το παιχνίδι της Παρασκευής (18/10) κόντρα στον Τύρναβο στο Αλκαζάρ.

Στο μεταξύ, λύθηκε το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Φλιούκα έπειτα από επιθυμία του ίδιου. Ο παίκτης θα μετακομίσει στη Γερμανία. « Η διοίκηση της Αναγέννησης τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του σ' αυτό το διάστημα και εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Τέλος, στη σημερινή (16/10) προπόνηση, αντιπροσωπεία των Ultras έφεραν μια τούρτα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» με αφορμή τον εορτασμό των 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου!

Last modified onΤετάρτη, 16 Οκτώβριος 2013 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep